Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Horsens-vognmand kører ud fra næsset med 530 heste

Fredag 26. juni 2020 kl: 12:52
Share  


Af: Redaktionen

Horsens-vognmand kører ud fra næsset med 530 heste

Vognmand Morten Trier, der driver Trifa Transport i Horsens, har givet sin gode chauffør Henning Asving, som gennem de seneste godt fem et halvt år har rundet næsten 800.000 problemfri kilometer i en DAF XF 510 med påhængsvogn ved distributionskørsel af dagligvarer i hele Danmark, en ny DAF med yderligere 20 hestekræfter og en tre-akslet påhængsvogn

Horsens-vognmand kører ud fra næsset med 530 heste
Det nye vogntog består af en treakslet DAF XF 530 som forvogn og en tre-akslet HFR-påhængsvogn. Begge enheder er opbygget med faste alu-kasser og Z-lift hos PLK Karosseri i Hedensted. ESA Trucks Danmark A/S i Kolding har leveret chassiset, PM Lastvognsservice A/S i Hedensted har stået for koordinering af opbygning samt slutklargøring, FIX Autopolstring i Hedensted har stået for indretningen af førerhuset, og Nørre Snede Autolak A/S har stået for farvelægningen.


- Det er vigtigt for mig, at alle leverandørerne får stor ros for deres håndværk, fleksibilitet og indsats, for hele processen er gået lige efter en snor, siger Morten Trier.


- På trods af corona-krisen, der har givet store udfordringer hos mange af leverandørerne, blev det færdige træk leveret med blot 14 dages forsinkelse. Det synes jeg er godt klaret - situationen taget i betragtning, tilføjer han.


Selv om chauffør Henning Asving udtrykkeligt havde bedt om en ny DAF til erstatning for den gamle, er der ikke garanti for, at Morten Trier opfylder sine chaufførers ønsker. Han regner altid på den samlede pakke med chassis, opbygning, serviceomkostninger, brændstoføkonomi, reparationshistorik med videre, når han investerer i nyt grej. Så det var heldigt for Henning Asving, at DAF-pakken også denne gang var den mest konkurrencedygtige set med Morten Triers øjne.


Trifa Transport har to mærker i sin vognpark på 16 enheder - heraf 12 trækkere og 4 forvogn/hængertræk. Det ene mærke er DAF, og det andet er Scania. De seneste  år har Trifa Transport fået leveret fire DAF’er gennem ESA og PM Lastvognsservice.


Som det fremgår af billederne, skal den nye DAF XF 530 distribuere dagligvarer for REMA 1000 i hele Danmark. Det er en af Trifa Transport’s store kunder. Derudover kører Trifa Transport også både speditionskørsel i Norge og Sverige med stykgods i gardintrailere samt løser transportopgaver for egne kunder og andre vognmænd og kolleger.
 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmænd og transportkøbere viser stigende interessere for gas
- Portluskerne er en længere fortælling værd
- Himmerlandsk vognmand valgte fire-akslet Volvo
- Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv
- Container-transportør tager to med brænstofbesparelser
- Italiensk trækker runder 1.000.000 kilometer med flere chauffører
- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent
- To-akslede lastbiler er bygget op - stærke som tre-akslede
- Svenske lastbiler kommer i stødet
- Traileren har gas på flaske bag gardinerne
- Gardintrailere får hjemsted i Midtjylland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst