Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tank-anlæg på Østhavnen i Aalborg er kommet godt fra land

Fredag 13. oktober 2023 kl: 09:42
Af: Redaktionen

Tank-anlæg på Østhavnen i Aalborg er kommet godt fra land

Siden energiselskabet DCC Energi i juni åbnede for standerne på et nyt Shell truckanlæg på Østhavnen i Aalborg, har trafikken været stor - overraskende stor. - Udviklingen bekræfter, at havneområdet i Aalborg er i en rivende udvikling, fastslår Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi

Med det nye tankanlæg på Østhavnen i Aalborg har DCC Energi åbnet en central mulighed for, at lastbiler, busser og andre tunge køretøjer kan tanke både diesel, GTL-brændstof og AdBlue. Den seneste opgørelse over trafikken på det nye anlæg, der åbnede i juni, viser, at den mulighed har været længe ventet blandt aktørerne i den tunge trafik i det østlige Aalborg.


- Vi havde gode forventninger til den relativt store investering, det naturligvis er at etablere et nyt tankanlæg fra grunden. Men jeg må erkende, at vi faktisk er kommet bedre fra land, end vi havde turde håbe på, siger Søren Møller Maretti.


Han peger på, at trafikken siden åbningen i juni kun er gået frem, og at det både er traditionel diesel og det naturgasbaserede GTL-brændstof, der trækker erhvervskunder til anlægget.


- Det er svært at være utilfreds med, at et nyt anlæg, der ligger i en del af havnen, som fortsat er under hastig udvikling, så hurtigt har fået et solidt kundegrundlag. Det fortæller mig blandt andet, at aktivitetsniveauet i transport og byggeri, som udgør vores primære kunder, trods inflation med mere er på et ok sted. Men det understreger også det potentiale, der er i Aalborg Havn øst for yderligere vækst i de kommende år, synes jeg, siger Søren Møller Maretti.


Kortsamarbejde giver adgang til 290 truckanlæg
DCC Energi, som blandt andet står bag det danske Shell netværk, har i de seneste år gradvist udbygget tilbuddet til den tunge transport med bedre adgang til eksempelvis Shell FuelSave diesel og GTL. 


Samtidig har energiselskabet haft fokus på at skabe nye fordele for erhvervssegmentet. Eksempelvis ved at indgå utraditionelle partnerskaber, som kortsamarbejdet med IDS/Q8, der i dag gør det muligt for alle Shell Card Erhverv-kunder at tanke på truckfaciliteter på tværs af Shell, Shell Express, Q8 og F24 tankstationerne. 


- Det er noget mange transportører og vognmænd har glæde af, siger Søren Møller Maretti og fortsætter:


- Tilgængelighed er alfa og omega for transportørerne. Med kortsamarbejdet sikrer vi, at vores erhvervskunder kan tanke med deres fordele uanset, hvor i landet de er og uanset, om det er på vores truckanlæg eller hos Q8 og F24. Det er et samarbejde, der fungerer rigtig godt, og som understreger den ambition, vi har om altid at sætte kundens behov i centrum for vores løsninger.


Med åbningen i Aalborg Havn har Shell netværket nu 156 stationer med truckfaciliteter herhjemme. Hertil kommer muligheden for at tanke på alle Q8 og F24 truckstationer med Shell Card Erhverv - i alt 290 truckstationer i Danmark.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- Aalborg-virksomhed kører ud med syv-akslet vogntog
- Vejdirektoratet vil teste støjreducerende asfalt fire steder i landet
- Politiet kontrollerede 130 tunge køretøjer - halvdelen udenlandske - og skrev 39 sager
- Vognmand er daffet hjem til Herfølge med fire-akslet asfalttiptrailer
- Fejedreng blev lastvognsmekaniker - og vinder af pris
- Fribredden over Lillebælt bliver reduceret et par uger i maj
- Vognmand tog to-akslet trækker med sig til Møn
- Tiderne skifter - maskiner i Limfjordshavn skifter til el
- Nyt samarbejde skal hjælpe flere tunge el-køretøjer ud på vejene
- Landets veje lægger asfalt til mange køer
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst