Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbilkoncern lancerer europæisk finansieringsprogram

Torsdag 28. maj 2020 kl: 10:22
Share  


Af: Redaktionen

Volvo Trucks og Volvo Finans under AB Volvokoncernen vil med et finansieringsprogram hjælpe europæiske transportfirmaer og vognmænd, der har brug for likviditetsstøtte i forbindelse med fornyelsen af deres kørende materiel. Baggrunden til initiativet er den aktuelle corona-situation, som har bidraget til den økonomiske stagnation, der var begyndt at vise sig i 2019

Med det europæiske finansieringsprogram “Keep Moving” tilbyder Volvo Trucks og Volvo Finans transportfirmaer, der udskifter ældre lastbiler eller udvider deres flåder, at de ikke behøver at foretage månedlige betalinger i de første tre måneder. Derudover tilbyder Volvo Trucks og Volvo Finans mulighed for to måneders betalingspause om året.


Siden begyndelsen af ​​corona-tiden har Volvo Trucks fokuseret på at hjælpe sine kunder med at holde deres lastbiler rullende for at levere varer. Situationen har klart understreget, at transportområdet er en del af det, som nogen betegner som samfundskritisk infrastruktur, der er afgørende for, at samfundet kan fungere. 


- Transportfirmaer og lastbilchauffører har kæmpet under denne krise, og det er vores opgave at hjælpe dem på enhver måde, vi kan, siger Jens Mac Larsen, landechef for Volvo Finans i Danmark.


Det paneuropæiske finansieringsprogram er udviklet af Volvo Finans, der tilbyder finansieringsløsninger til Volvo Trucks’ kunder over hele verden. Programmet kører indtil udgangen af ​​juni i år og er tilgængeligt for nuværende og nye kunder, der ønsker at forny eller udvide deres lastbilflåder.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Multiplads på Djursland-havn har plads til mange ting
- Transportorganisation engagerer sig i digitaliseringen af dansk vejgodstransport
- Fire-akslet forvogn er bygget op med hejs og kran
- Stor detailhandelskæde har valgt postkoncern som TPL-operatør
- Vognmandsorganisation vil have politikerne til at stoppe støtten til post-koncern
- Regningen for PostNord stiger og stiger
- Tidligere transportminister fik post-mail ved en fejl
- Lastbil er næsten født til grundvandssænkning
- Vognmænd får adgang til digital tachograf-tjeneste
- Gebyr for ændringer til udstedte varebilstilladelser svarer til tidsforbruget
- Kranen holder hvad den løfter op fra tømmerladet
- Posten bringer el-lastbil ud i virkeligheden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst