Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Virus påvirker transportarbejdet i Kina

Onsdag 12. februar 2020 kl: 11:01
Share  


Af: Redaktionen

Transportkoncernen Prime Cargo oplyser, at selskabets kontorer i Shanghai, Qingdao, Xiamen og Hong Kong er for kolde at arbejde, fordi den kinesiske regering har besluttet, at alle varmeanlæg i kontorbygninger skal slukkes for at forhindre spredning af Coronavirus

Arbejdet var ellers kommet i gang efter et forlænget kinesisk nytår i flere byer. Konsekvensen af den kinesiske regerings beslutning er, at temperaturen i mange bygninger ligger på 5-8 grader, hvilket gør det umuligt at arbejde i bygningerne. Og da de fleste butikker stadig er lukket, er det ikke muligt at købe el-radiatorer. Byer som Ningbo, Beijing, Shenzhen er forsat lukket mere eller mindre ned.


Derfor arbejder de ansatte hos Prime Cargo i videst mulig udstrækning hjemmefra. Det er desværre ikke muligt at købe el-radiatorer, da langt de fleste butikker stadig er lukket. Byer som Ningbo, Beijing, Shenzhen er forsat lukket mere eller mindre helt ned.


Prime Cargo peger også på, at 95 procent af alle leverandører er fortsat holder lukket. Der til kommer, at der er stor mangel på chauffører, da de skal være i karantæne i 14 dage, når de kommer tilbage til storbyerne efter det kinesiske nytår. 


Luftfragtsområdet er også under pres, da mange flyafgange er aflyst, Den normale kapacitet på passagerflyene er også væk på grund af indstillede flyforbindelser på grund af virus-situationen i Kina. Dertil kommer, at flere lufthavne afviser at tage mod fly fra Kina.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brøndby-vognmand får tre-akslet bogie-trækker
- Virksomhederne bør bidrage til at begrænse belastningen på den kollektive trafik
- Ilt-leverandør kører ud med fire luftaffjedrede aksler
- Vognmandsorganisation forventer politisk slagsmål om vejpakken
- EU’s ministeråd vedtager reform af chaufførers vilkår
- EU’s Ministerråd vedtager nye regler for digitalisering af godstransportinformation
- Det tunge marked er gået tilbage
- Transportvirksomhed hænger ny tre-akslet på forvognen
- Familie-firma får firmabil med blikfang
- Nyt færgeleje blev taget i brug dagen efter
- Politisk aftale åbner for flere ladestandere og mere bæredygtig erhvervstransport
- Kranen er klar til at bore brønde

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst