Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Busser i Midtjylland får nye køreplaner

Torsdag 20. juni 2019 kl: 11:00
Share  


Af: Jesper Christensen

Søndag 30. juni kører trafikselskabet Midttrafik’s busser efter nye køreplaner. På grund af Region Midtjylland’s besparelser er der store ændringer på en række regionale ruter. Der til kommer nye bybusnet i Herning og Viborg og ellers ingen eller få ændringer på de øvrige busser

Sidste søndag i juni er på sædvanlig vis skiftedag for Midttrafiks køreplaner. Mange ruter starter med en sommerkøreplan og går over på normal køreplan i starten af august. 


I forbindelse med køreplanskiftet vil rejsende opleve store ændringer på en række regionale ruter: 12, 50, 59, 69, 75, 77, 103, 104, 105, 107, 109, 110, 111, 112, 114, 116, 200, 211, 213, 220, 221, 302, 311, 351, 502, 914X, 926X, 960X på grund af Region Midtjyllands besparelser. 


Her anbefaler Midttrafik, at man bruger Rejseplanen til at se, hvilke muligheder man har efter 30. juni på den strækning, man rejser. På midttrafik.dk er der lavet en infoside, hvor ændringerne på den enkelte rute er beskrevet.Normalt inddrager Midttrafik kunderne i arbejdet med de nye køreplaner gennem en offentlig høring på midttrafik.dk. Det har i år ikke været muligt på grund af tidspunktet for de udmeldte besparelser. Kunderne har dog fortsat mulighed for at kommentere køreplanerne løbende på midttrafik.dk under den enkelte køreplan.


Midttrafik laver nye køreplaner på baggrund af ønsker fra kommuner og Region Midtjylland, som bestiller den kollektive trafik hos Midttrafik, og med input fra kunder, chauffører og busselskaber om erfaringer med de nuværende køreplaner. 


Rejsende, der skal med Midttrafik’s busser kan finde de nye køreplaner på midttrafik.dk eller på Rejseplanen.dk.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Magasinet Bus 5 - 2020 er udkommet
- Arbejdstilsynet tager igen på tilsyn
- Færgerederi forbereder sig til at sejle med passagerer igen
- Rederi sender større hurtigfærge til Bornholm
- Motorcyklist sparkede sidespejl af bus
- Betalingsfrister forlænges og giver virksomheder over 100 milliarder kroner ekstra likviditet
- Coronakrise giver økonomisk tilbageslag i 2020
- Postkassen er åben for forslag og idéer
- Skandinavisk flyselskab genoptager flyvningen på en række ruter
- Taxi’er får afskærmning
- Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker
- Åbn grænserne eller forlæng den økonomisk hjælp

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst