Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Jobmesser udløste jobaftaler

Tirsdag 23. april 2019 kl: 14:06
Af: Redaktionen

Jobmesser udløste jobaftaler
Et glimt fra Dekra’s jobmesse i Brøndby.

I ugen før påske afholdt uddannelsesorganisationen Dekra i alt syv jobmesser rundt i Danmark. Det var de hidtil største jobmesser, som Dekra har været involveret i, med op mod 1.500 besøgende og 79 vognmænd og virksomheder. På jobmesserne blev der givet hånd på flere jobaftaler, og både virksomheder og ledige var ifølge Dekra glade og tilfredse med udbyttet

Formålet med jobmesserne var at matche virksomheder og ledige, der enten allerede var chauffører eller gerne ville være det. 


I Brøndby stod blandt andet Heidi Grønneskov og repræsenterede Stavnskær Fragt. Hun var på charmeoffensiv for at finde nye chauffører. 


- Det er svært at få de folk, som man gerne vil have. Der er rift om de gode chauffører, sagde Heidi Grønneskov inden jobmessen begyndte i Brøndby.


Efter jobmessen, der varede i to timer, var Heidi Grønneskov særdeles tilfreds.


- Vi har ansat to chauffører og skal have et par lærlinge til samtale, som vi håber på at kunne ansætte, sagde hun efter jobmessen.


Ifølge Dekra kørte ingen virksomheder tomhændede hjem fra jobmesserne. På alle syv jobmesser kom samtlige virksomheder og vognmænd hjem med nogle gode kandidater. HB Care, der er beskæftiger sig med specialkørsel, var at finde på jobmesserne i Brabrand og Brøndby. Fra jobmessen i Brøndby fik de seks kandidater, som de nu vil holde samtaler med.


Gert Ottesen, der er udviklingschef for HB Care, understreger at de ikke kun kommer på messen på grund af de mulige kandidater, men i lige så høj grad for at være synlige i branchen. 


I Nørresundby fandt virksomhederne også mange gode kandidater. De syv virksomheder, der var med i Nørresundby kunne samlet tage derfra med 47 kandidater. 


Dekra fremhæver, at der generelt var stor tilfredshed på jobmesserne, hvor der blev skabt gode kontakter mellem ledige og arbejdsgivere. 





















Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst