Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Politiet advarer mod pirattaxier i Esbjerg

Fredag 15. marts 2019 kl: 10:01
Share  


Af: Redaktionen

To unge mænd blev adskillige tusinde kroner fattigere efter en tur med en uautoriseret taxi sidste weekend. Syd- og Sønderjyllands Politi peger i den anledning på, at det kan blive dyrt at skaffe en billig taxi

De to unge esbjergensere, der var blevet snydt af pirattaxier, har efterfølgende meldt hændelserne til Syd- og Sønderjyllands Politi.


I begge tilfælde satte de sig ind i uautoriserede taxier, der holdt i Esbjergs centrum, da de ville hjem efter en festlig lørdag aften i byen.


I det ene tilfælde blev en 22-årig mand franarret sit hævekort, der blev misbrugt til at hæve 7.700 kroner, og i det andet tilfælde blev en 18-årig mand 5.500 kroner fattigere efter turen.
 

Begge hændelser bliver efterforsket af Syd- og Sønderjyllands Politi, som samtidig advarer mod at benytte uautoriserede taxier.


- For nogen kan det måske være fristende at benytte en pirattaxi, fordi der kan være mangel på taxier i nattelivet. Men det kan i værste fald blive en meget dyr tur, fordi man risikerer at blive snydt, understreger vicepolitiinspektør Chr. Østergård fra Forebyggelsessekretariatet under Syd- og Sønderjyllands Politi.


- Skal vi dette problem til livs, kræver det dels, at borgerne anmelder ulovlig taxikørsel til myndighederne, dels at borgerne vælger pirattaxierne fra, tilføjer han.


Vicepolitiinspektøren peger også på, at pirattaxier - i modsætning til de autoriserede taxier - for eksempel ikke afregner skat eller har tilladelser, forsikringer med mere i orden - lige som bilerne typisk heller ikke er godkendt til taxikørsel.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn og Oslo får atter en færgeforbindelse
- Transportministeriet har gjort status over landets jernbaner
- Hver sjette passager nøler med at vende tilbage til tog og bus
- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Studenterkørsel får grønt lys
- Forbuddet mod landgang fra krydstogtskibe forlænges
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- For mange glemmer gyldig billet til bussen
- Stor P-plads skal skabe forbindelse mellem letbane og motorvej
- Flyselskab flyver igen mellem Aarhus og København
- Ny krydstogtterminal må vente til bedre tider
- Busoperatør med elektrisk erfaringer tager brint-busser i brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst