Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Esbjerg Havn får ny direktør

Tirsdag 18. december 2018 kl: 10:17
Share  


Af: Redaktionen

Fra 1. april næste år hedder direktøren for Esbjerg Havn Dennis Jul Pedersen. Han efterfølger havnedirektør Ole Ingrisch, som efter 16 år forlader Esbjerg Havn ved udgangen af februar 2019 for at gå på pension

Esbjerg Havn får ny direktør
Dennis Jul Pedersen.
Dennis Jul Pedersen er 45 år og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos NSG Wind, hvor han har stået i spidsen for offshore-koncernen NorSea Group's aktiviteter inden for havvindmølleindustrien. Dennis Jul Pedersen har tidligere haft ledende stillinger i ind- og udland i både offshore- virksomheder og maritime virksomheder - eksempelvis som General Manager i Singapore-baserede Milaha Offshore Service samt gennem ansættelse i virksomheder som Gulf Marine Services, Fugro-Geoteam, Siem Offshore og Maersk Oil. 


Dennis Jul Pedersen er oprindeligt uddannet skibsfører og løjtnant i Søværnet og har senere taget en MBA inden for Olie & Gas. Efter adskillige år i udlandet er Dennis Jul Pedersen bosat i Esbjerg med sin familie. 


- Jeg er meget glad for at kunne byde Dennis Jul Pedersen velkommen som direktør for Esbjerg Havn, siger Flemming N. Enevoldsen, der er formand for Esbjerg Havns bestyrelse.


Ham fremhæver, at Dennis Jul Pedersen er en stærk profil inden for forretningsudvikling og har arbejdet indenfor Esbjerg Havns tre strategiske fokusområder: skibsfart, vind og olie/gas.


- Han har i sit tidligere virke demonstreret en betydelig evne til at udvikle virksomheder. Jeg er derfor overbevist om, at vi med Dennis Jul Pedersen har fundet den rette person til at stå i spidsen for Esbjerg Havns fortsatte udvikling og fremgang, siger han videre.


Flemming N. Enevoldsen benytter lejligheden til at takke den afgårende havnedirektør Ole Ingrisch for med strategisk tæft, konsekvent eksekvering og et brændende engagement at have ført Esbjerg Havn helt frem i førerfeltet blandt havnene i Nordeuropa. 


Jesper Frost Rasmussen (V), dr er borgmester i Esbjerg Kommune, ser frem til samarbejdet med Dennis Jul Pedersen.


- Som havnedirektør spiller man en utrolig vigtig rolle, som rækker ud over havnens egen udvikling, fordi Esbjerg Havns aktiviteter påvirker væksten i hele den sydvestjyske region. Der følger et stort ansvar med titlen som havnedirektør, men Dennis Jul Pedersen er godt rustet til dette på basis af mange års erfaring fra offshore-industrien. Jeg er sikker på, at Dennis Jul Pedersen vil være med til at sikre det fremtidige gode samarbejde mellem Esbjerg Havn og Esbjerg Kommune, siger Jesper Frost Rasmussen. 


Dennis Jul Pedersen ser frem til at være med til at videreudvikle Esbjerg Havn.


- Igennem årene har jeg fulgt havnens udvikling og kunnet se, hvilken indflydelse den har haft på vores by, og dette er spændende at kunne være en del af i årene fremover, siger han.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker
- Åbn grænserne eller forlæng den økonomisk hjælp
- Transportøkonomisk forening har fået ny formand
- Søfarende er omfattet af ny erhvervsrejsevejledning
- Motorfærge har fået rotorsejl
- Øresundshavn fyrer 55 mand
- Rederiorganisation byder styrket eksportindsats velkommen
- Dansk eksport og arbejdspladser skal have støtte til at holde kursen
- Vestkysthavn har plads til andet end fisk
- Tidligere lukningstruet havn leverer overskud
- Sådan når vi 70-procents målsætningen i 2030
- Færgedriften er tilbage mellem Jylland og Samsø

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst