Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lavprisflyselskab lander 2016 med et resultat på 1,1 milliarder norske kroner

Torsdag 16. februar 2017 kl: 19:58
Share  


Af: Redaktionen

Global ekspansion med nye rutelanceringer, fyldte fly og fortsat flådefornyelse bidrog til, at det norske flyselskab, Norwegian, kunne flyve ud af 2016 med et resultat, der er det hidtil bedste i selskabets historie

Årsresultatet var på 1.135 milliarder norske kroner. Gennem hele året rapporterede Norwegian en meget høj belægning, som på årsbasis var 88 procent.


Årsresultatet i 2016 endte på 1.135 milliarder norske kroner, mens driftsresultatet (EBIT) blev på 1.820 milliarder norske kroner. Resultatet var stærkt påvirket af Norwegians internationale vækst - særligt på de interkontinentale ruter samt i Spanien og Storbritannien. Samtidig øgede selskabet sine markedsandele i alle de nordiske hovedlufthavne.


Norwegian’s omsætning kom op over 26 milliarder norske kroner, hvilket var en vækst på 16 procent i forhold til 2015. Der blev indsat 21 fabriksnye fly i trafik i løbet af 2016, hvilket bidrog til en kapacitetsvækst på 18 procent. Belægningen steg på årsbasis med 1,5 procentpoint til 88 procent. I alt fløj Norwegian med 29,3 millioner passagerer i 2016, hvilket var en stigning på 14 procent i forhold til 2015.


- Vi går ind i 2017 med ambitionen om at styrke fodfæstet i de etablerede markeder, men samtidig udvide rutenettet i helt nye områder. I løbet af 2017 vil 32 nye fly blive sat i trafik, herunder ni 787-9 Dreamliner. Vi vil lancere mere end 50 nye ruter og rekruttere mere end 2000 nye kollegaer over hele verden, siger koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk lavprisflyselskab er landet i Argentina
- Norsk lavprisflyselskab fløj med underskud sidste år
- Sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn er udvidet til dobbelt størrelse
- Københavns Lufthavn havde færre passagerer i januar
- Undenrigstrafikken løftede passagertallet
- Danske lufthavne satte passagerrekord i 2017
- Transportkoncern forventer vækst efter et år med vækst
- Ryanair møder fagforeninger i København
- Samarbejde sikrer flere fly til tiden
- Tysk transport-koncern styrker sit sø- og luftnetværk i Norden
- Fremgangen fortsætter ind i januar
- Mindre dansk speditionsvirksomhed bliver en del af en international fransk koncern

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst