Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tre transportvirksomheder går sammen og danner joint venture

Tirsdag 6. december 2016 kl: 11:55
Af: Jesper Christensen

Nagel Danmark A/S, der er et selskab i den tyske Nagel-Group med hovedsæde i Versmold i det nordvestlige Tyskland, har sammen med Liller Trans A/S i Odense og KK Logistic A/S i Struer indgået en aftale om samarbejde på distribution og lager af tørgods, køle- og frostvarer i Danmark i et fælles joint Venture-selskab Nagel Liller A/S, der omfatter omkring 350 medarbejdere

De tre selskaber oplyser, at etableringen af joint venture-selskabet Nagel Liller A/S vil ske, så snart konkurrencemyndighederne har godkendt selskabet, hvilket de tre parter forventer vil ske i starten af det nye år. 


Det fælles samarbejde bygger på et fælles værdigrundlag, hvor god kvalitet, troværdighed og kundeservice står i centrum. 


Administrerende direktør i Nagel Danmark A/S, Kim Gravesen siger til transportnyhederne.dk, at det er et ønske om at en endnu bedre og hurtigere service over for kunderne, der ligger bag samarbejdet i det nye fælles selskab Nagel Liller A/S.


- Vi har fundet ud af, at vi har et godt match, siger Kim Gravesen.


Nagel Danmark, Liller Trans og KK Logistic vil med det fælles selskab Nagel Liller A/S være bedre rustet til at tilbyde kunderne konkurrencedygtige løsninger indenfor distribution og lager til såvel tørgods som frost og køl. 


Med afdelinger i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov med 17.500 kvadratmeter under tag, kan Nagel Liller A/S tilbyde en nationalt dækkende service med nærhed til både afsendere og modtagere. Nagel Liller A/S vil kunne imødekomme kundernes stigende krav til just in time-leveringer, dag til dag-leveringer, natleverancer og fødevarebranchens efterspørgsel efter hurtigere gennemløbstid og kortere ordrecyklus. 


Igennem Nagel-Group eget netværk kan Nagel Liller A/S tilbyde fødevaretransporter i hele Europa, i alle sendingsstørrelser og temperaturklasser, hvilket er enestående fordel for det nye selskab og dets kunder. 


Nagel Liller A/S kommer til at råde over 150 trækkere og 300 trailere og udover eget materiel, indsættes, som i dag, selvstændige vognmænd som underleverandører. Bilerne er enten en-mandsbetjente eller to-mandsbetjente alt efter kørselsopgaver.


Kim Gravesen oplyser til transportnyhederne.dk, at etableringen af Nagel Liller A/S kommer til at omfatte omkring 350 medarbejdere.


Direktionen i Nagel Liller A/S kommer til at bestå af Peter Kristian Kristensen fra KK Logistics og Thomas Lindahl Christensen fra Liller Trans.

 
KK Logistic A/S og Liller Trans A/S vil overføre alle deres aktiviteter til Nagel Liller A/S og dermed ophøre med at drive selvstændig virksomhed, når joint venture-selskabet er etableret. Nagel Danmark A/S overfører sin nationale forretning til det nye selskab, men bibeholder sin internationale transport og logistikforretning i Nagel Danmark A/S og fortsat med hovedsæde på adressen i Padborg. 


Om Nagel-Group 
Nagel-Group, der har hovedsæde i Versmold i Tyskland har specialiseret sig i levnedsmiddel-logistik og opererer i dag over hele Europa. I over 100 afdelinger beskæftiger Nagel-Group godt 12.000 ansatte i 16 lande. Senest opnåede selskabet en omsætning på 1,7 milliarder euro. Dagligt transporterer koncernen fødevarer i alle sendingsstørrelse og temperaturklasser. 


Nagel Danmark A/S kom ud af det senest afsluttede regnskabsår med et resultat på 5 millioner kroner og en egenkapital på 110 millioner kroner.


Om Liller Trans A/S 
Liller Trans A/S er et familieejet transportfirma, der har fragtet varer rundt på de danske veje siden 1939. Forretningen har udviklet sig til en moderne virksomhed, som i dag ejes af Thomas L. Christensen, der er tredje generation. Med 75 år på bagen har Liller Trans’ kernekompetencer også udviklet sig. I de unge år handlede det om turene mellem Odense og København, mens paletten i dag også tæller fragt og distribution af køle-, fryse- og tørvarer, transport af stykgods og drift af lagerhotel til alle slags varer. 


Liller Trans A/S kom ud af det senest afsluttede regnskabsår med et resultat på minus 565.000 kroner og en egenkapital på 4,66 millioner kroner.


Om KK Logistic A/S 
Lehmann Jensen, der senere skiftede navn til KK Logistics, blev grundlagt som en skibsmæglervirksomhed i 1933 på Lemvig Havn. I slutningen af halvfjerdserne købte firmaet de første lastbiler og i 1989 indtrådte firmaet i det landsdækkende Dansk Distribution A/S. Firmaet råder i dag over en moderne vognpark og en effektiv organisation, der er specialiseret i tørgods opgaver. 


KK Logistic A/S kom ud af det senest afsluttede regnskabsår med et resultat på minus 1,45 millioner kroner. Egenkapitalen var opgjort til 191.000 kroner.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sønderjysk havn med mange meter vanddybde fremlægger rekordregnskab
- Truckstop ved Horsens har fået synshal
- Midtjysk vognmandsfirma har givet sig i kast med ny fire-akslet tip-trailere
- Transportfirma i Lystrup ved Aarhus er gået konkurs
- Areal på haven i Aarhus bliver midlertidigt militært område
- Fredag 3. maj 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Godstog kørte med trailere fra terminal i Hirtshals
- Transportvirksomhed i Aarhus ruller ud med to nye trækkere
- Transportorganisationer sender fælles erklæring efter møde i Paris
- Færgerederi får ny ny direktion
- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Skib lastet med træ-, plastik- og metalaffald brød i brand i Køge Havn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst