Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Greve Kommune har mere plads til transporterhvervet

Mandag 5. september 2016 kl: 11:59
Share  


Af: Redaktionen

Da Greve Kommune i weekenden deltog på den årligt tilbagevendende transportmesse Transport Øst, fik både borgmesteren og hendes medarbejdere fra Teknik og Miljø og JobCentret en god snak med flere af udstillerne og de besøgende

Greve Kommune har mere plads til transporterhvervet
Jan Ulrik Aakerlund, Greve Kommune - Teknik og miljø - (th), snakkede med Lars Hansen fra NREP Logicenters om kommunens planer om mere plads til transport- og logistikvirksomheder.
Der blev både tid til fagsnak og hygge på Greve Kommunes og ErhvervsCentrets stand, da Transport Øst i weekenden 3. og 4. september åbnede dørene for Sjællands største fagmesse med en stor udstilling af store lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.
 

En af de udstillere, der kiggede forbi den kommunale stand i det store hvide messetelt, var Lars Hansen fra ejendomsinvestoren NREP Logicenters. Firmaet ejer i dag tre ejendomme i Greve Kommune, hvoraf de to er med bebyggelse og lejet ud til Zebra og Movianto, og den sidste er en tom grund, hvor der skal opføres en logistikbygning.

 
- Jeg fik en god snak med medarbejderen fra Teknik og Miljø om mulighederne for at købe mere jord i Greve Kommune. Vi betragter Greve som et rigtig godt sted at placere sig for transport- og logistikvirksomheder. Vi er meget interesseret i at købe flere erhvervsarealer her i Greve, da der kun er 25 kilometer ind til København. Mange af vores kunder inden for transporterhvervet betragter det som meget mere attraktivt at placere sig i Greve end for eksempel i Køge, hvor der er 40 kilometer ind til København, siger Lars Hansen, der til daglig arbejder med at opkøbe erhvervsgrunde og erhvervsbygninger og finde lejere til dem.
 

Planer om mere plads til transport i Kildebrønde
På et kort over kommunen fik Lars Hansen udpeget, hvor Greve Kommune påtænker at udvide med jord til nye erhvervslejemål for transport- og logistikvirksomheder. 

 
- Der er naturligvis rift om de sidste ledige byggegrunde i Greve, som egner sig til transport- og logistikvirksomheder. Hvis Greve Kommune havde mere jord til salg lige nu, ville vi helt klart være interesseret i at købe det. Derfor glæder det os at høre, at kommunen har planer om at udvide med jord til brug for transport- og logistikbranchen. Det er et klart plus, at Greve ligger syd for København, da vareflowet med store lastbiler især kommer sydfra. Så i forhold til trafik ligger Greve ideelt for distributionscentre og terminaler, da det er nemt at køre til Greve og hurtigt videre til København for at gøre stop og aflæsse varerne til forbrug i Storkøbenhavnsområdet, siger Lars Hansen.
 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet
- Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst