Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Brintvirksomhed opnåede million overskud i 2014

Torsdag 26. marts 2015 kl: 11:59
Af: Redaktionen

Virksomheden H2 Logic A/S i Herning har afsluttet 2014 regnskabet, som viser en betydelig vækst i overskuddet før skat fra 270.000 kroner i 2013 til 4,2 millioner kroner sidste år. Fremgangen er opnået ved salg og servicering af brint-tankstationer til danske såvel som udenlandske aktører. Investeringer i teknologi‐ og produktudvikling er løbende blevet intensiveret med henblik på at øge eksporten i de kommende år


H2 Logic har i 2014 fastholdt sin position som en af verdens førende producenter af brint-tankstationer. H2 Logic var således den første til at opnå godkendelse i Tyskland efter den nyeste internationale standard for påfyldning, som anvendes af bilproducenter.


H2 Logic leverede sidste år adskillige nye brint-tankstationer til operatører i Danmark og Tyskland. Derudover servicerede virksomhedens medarbejdere eksisterende anlæg i en række lande i Europa.


H2Station anvendes på daglig basis til optankning af brintbiler fra internationale bilproducenter. I det danske netværk af brint-tankstationer, som serviceres af H2 Logic, blev der i løbet af året tanket brint, som svarede til over 250.000 kilometers kørsel. Mængden er stødt stigende i takt med at antallet af brintbiler øges på de danske og europæiske veje.


H2 Logic indgik en række større samarbejder i 2014 omkring etablering af brinttankstationer i Danmark med henblik på at sikre et landsdækkende netværk frem mod 2016.


I juni indtrådte det globale gasselskab Air Liquide i ejerkredsen af Copenhagen Hydrogen Network A/S, hvor H2 Logic er i færd med at levere fem brint tankstationer til danske byer. I starten af 2015 blev Danish Hydrogen Fuel A/S etableret i samarbejde med energiselskabet OK og gasselskabet Strandmøllen, hvor yderligere fem brint tankstationer leveres af H2 Logic.


Tilgangen af nye ordrer har muliggjort en kontinuerlig produktion og løbende optimering, hvilket har bidraget til en positiv pengestrøm ved årets udgang på 10,5 millioner kroner.


H2 Logic har løbende intensiveret teknologi‐ og produktudviklingen med henblik på øget eksport de kommende år primært i EU, men med perspektiver for nye oversøiske markeder.


H2 Logic betegner årets resultat som tilfredsstillende, og kapitalbehovet for planlagte aktiviteter er sikret. Viurksomheden forventer fortsat fremgang og et positivt resultat.


H2 Logic er en førende producent af brinttankstationer til elektriske brændselscelledrevne køretøjer. H2Station-teknologi fra H2 Logic anvendes på daglig basis til tankning af brintbiler fra ledende internationale bilproducenter.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politikere i Frederikssund siger nej til tog-værksted
- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- DSB kørte med flere passagerer i første kvartal
- Politiet undersøger mulig pirattaxi
- Batteri-elektriske flexbiler får flere lademuligheder i Odense
- Politiet efterlyser fire mænd for røverier og tyverier i pirattaxier
- Landets veje lægger asfalt til mange køer
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid
- Tysk busmagasin fik ledbusser linet op til test
- I 1920-erne kom Ford TT som bus i ministeriel modvind
- Taxi-sammenslutning har vendt underskud til overskud
- Fem-års jubilæum med gratis transport var tiltrækkende

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst