Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Den ene rekord afløser den anden hos Scandlines

Torsdag 18. august 2016 kl: 15:55
Af: Redaktionen

Lørdag 16. juli lykkedes det endnu engang Scandlines at slå sin egen rekord. Det tager rederiet som et klart bevis på, at den store kapacitetsudvidelse, der følger med den nye hybridfærge »Berlin« betaler sig - især i højsæsonen

Første gang, Scandlines meldte om rekord denne sommer var den 9. juli, da den nye hynridfærge  transporterede det hidtil største antal personbiler på én dag på ruten Gedser-Rostock - i alt 3.007. Ugen efter blev denne rekord slået med 10 procent. Lørdag 16. juli blev der transporteret 3.377 personbiler på én dag på ruten Gedser-Rostock.


Styrkelsen af ruten Gedser-Rostock førte allerede i 2015 til positive resultater. Antallet af transporterede biler steg med 9,6 procent og antallet af passagerer med 6,3 procent i løbet af året. 


- Mange danskere har fået øjnene op for, at man kan spare 170 km ved at tage denne rute, hvis man skal til for eksempel Berlin, Wien eller Prag. Alt i alt oplever vi på begge ruter en stigning i personbiler sammenlignet med sidste år, og vi er ligeledes optimistiske, hvad angår udviklingen til efteråret, siger Anette Ustrup Svendsen, der er Communications Manager hos Scandlines.


Hvis trenden fortsætter, så kan 2016 blive rekordernes år. Når søsterfærgen »Copenhagen» sammen med »Berlin« sejler i pendulfart på Østersøen, har Scandlines fordoblet den hidtidige kapacitet og kan dermed sætte nye rekorder.


Scandlines slår ikke alene sin egen rekord på personbiler, også fragt viser gode resultater. I juni transporterede Scandlines over 10.000 lastbiler på ruten Gedser-Rostock og passerede dermed for første gang siden 2007 denne milepæl. I alt blev der transporteret 10.426 lastbiler på Gedser-Rostock og mere end 52.000 lastbiler og trailere på de to Scandlines-ruter i juni. Det er ny rekord i Scandlines’ historie.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færgerederi får ny ny direktion
- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Skib lastet med træ-, plastik- og metalaffald brød i brand i Køge Havn
- Danmarks største containerhavn øgede sin markedsandel
- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Sammensluttede fagforeninger fik godt fem millioner ind
- Arbejdsgiverorganisation fortsætter med samme formand
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sammensluttede fagforeninger fik godt to millioner ind

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst