Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

FDE-direktør fejrer 10 års jubilæum

Fredag 19. december 2014 kl: 11:52
Af: Redaktionen

Administrerende direktør i FDE, Heike Duus Damkjær, kan 1. januar 2015 fejre 10 års jubilæum hos FDE. Heike Duus Damkjær tiltrådte for ti år siden en stilling som underdirektør i momsafdelingen hos FDE, og i oktober 2013 blev hun administrerende direktør i FDE koncernen

FDE-direktør fejrer 10 års jubilæum
Tiåret har været præget af fremgang, og FDE er vokset betragteligt. Momsafdelingen er vokset til dobbelt størrelse, og FDE er gået fra at være ét af de største momsagenturer i Europa til at være det største. FDE har også udviklet sig til at være en international virksomhed. I 2012 købte selskabet en fransk konkurrent, og det har betydet, at FDE i dag har kontorer i 10 lande og en kundeportefølje på over 20.000 kunder fordelt på 43 lande.


Heike Duus Damkjær er uddannet cand.merc. i international markedsføring. Inden hun kom til FDE, arbejdede hun i den finansielle sektor. I FDE koncernen har Heike Duus Damkjær cirka 185 medarbejdere under sig, hvoraf 100 arbejder på hovedkontoret, FDE Center Padborg, mens de resterende arbejder på kontorerne i Europa.


Fremadrettet ønsker Heike Duus Damkjær at blive ved med at udvikle og flytte grænser for FDE.


- Det har været 10 spændende år, som bare er fløjet af sted. Vi har hele tiden fokus på at forbedre vores service i den retning, som vores kunder efterspørger og på at sikre, at kunderne har mulighed for at få dækket deres behov for hjælp omkring momsrefusion, betaling af vej- og broafgifter, foretage momsregistreringer mv., når de bevæger sig i udlandet, ligegyldigt om det er i Syd-, Øst-, Nord- eller Vesteuropa, siger hun.


Om FDE
  • Fokus hos FDE er at tænke i nye løsninger og gøre hverdagen så let for transportvirksomhederne som muligt. Derfor tilbyder FDE en "allround service" til vognmænd i Europa, som indebærer håndteringen af betalingsmidler til de europæiske motorveje fra bestilling til fakturering, bestilling af særtilladelser samt momsrefusion fra de 31 lande, hvor det er muligt. 
  • Derudover taler FDE også samme sprog som kunderne. På hovedkontoret er 16 nationaliteter ansat, som taler 21 sprog, hvilket sikrer en tæt kontakt til både kunder og myndigheder. 
  • FDE har endvidere etableret en momsteknisk afdeling, som sørger for at holde kunderne opdaterede i forhold til lovgivning og nye momsregler lokalt i Europa. Med disse initiativer påtager FDE sig administrative opgaver fra kunderne, som i stedet kan fokusere på at udvikle deres kerneforretning.
  • FDE-koncernen har siden 1981 specialiseret sig i at udvikle målrettede serviceløsninger primært til transportbranchen med kerneområderne momsrefusion og motorvejsservice. 
  • FDE A/S' seneste årsrapport viste er resultat før skat på 119.299.000 kroner. Efter skat blev det til 89.658.000 kroner.
  • FDE A/S er via FDE Holding A/S ejet af transportorganisationen ITD.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færgerederi får ny ny direktion
- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Skib lastet med træ-, plastik- og metalaffald brød i brand i Køge Havn
- Danmarks største containerhavn øgede sin markedsandel
- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Sammensluttede fagforeninger fik godt fem millioner ind
- Arbejdsgiverorganisation fortsætter med samme formand
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sammensluttede fagforeninger fik godt to millioner ind

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst