Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tiffany Tours ApS er fløjet i skifteretten

Fredag 4. juli 2014 kl: 13:00
Af: Redaktionen

48 kunder skulle have været ude at rejse i juli. Rejserne er aflyst. Kunderne kan derfor søge erstatning hos Rejsegarantifonden, hvis de har købt en rejseydelse omfattet af fondens dækning

Det konkursramte selskab, Tiffany Tours ApS, der havde adresse i Smedegade i Slagelse, og drev virksomhed under CVR-nr. 29 91 75 66,  var registreret i Rejsegarantifonden. 


Tiffany Tours ApS blev erklæret konkurs 3. juli ved skifteretten i Næstved på baggrund af en begæring indgivet af selskabet selv. Advokat Ole Borch, Bech-Bruun, Langelinie Allé i København, er udpeget som kurator.   


Tiffany Tours ApS blev registreret i Rejsegarantifonden i 28. september 2006 og udbød rejser med rutefly til det meste af verden.


Fonden krævede i forbindelse med sin gennemgang af et perioderegnskab pr. 31. marts 2007, at selskabet stillede forhøjet garanti til afdækning af fondens fulde risiko, da selskabets kapitalberedskab ikke var tilfredsstillende.


Fonden har fået oplyst, at der ikke er nogen kunder ude at rejse i øjeblikket. Der efter det oplyste 48 kunder, som skulle have været ud at rejse i løbet af juli. Disse rejser bliver ikke gennemført, og. kunderne kommer derfor ikke afsted. Kunderne kan søge erstatning hos fonden, hvis de har købt en rejseydelse omfattet af fondens dækning. Herudover er der et antal kunder, som skulle være rejst i august og fremefter, hvor kurator vil undersøge mulighederne for at gennemføre disse rejser. 


En rejseydelse omfattet af fondens dækning kan være en pakkerejse med for eksempel både fly og hotel eller en flybillet til privat brug, hvortil kunden har købt konkurssikring.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst