Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn får atter forbindelse til Sverige

Tirsdag 13. september 2022 kl: 13:52
Share  


Af: Redaktionen

Aarhus Lufthavn bliver fra begyndelsen af novemger igen forbundet direkte med Stockholm. Fra mandag 7. november begynder flyselskabet, BRA - Braathens Regional Airlines, at flyve mellem Aarhus Lufthavn på Djursland og lufthavnen Bromma, der ligger tæt på Stockholm

- Stockholm er en af de destinationer, der altid har trukket stor efterspørgsel. Der er et aktivt forretningsmiljø med stærke relationer mellem danske og svenske virksomheder, ligesom begge byer er attraktive miniferiedestinationer. Der er et hul i markedet, og det er godt set af BRA at sætte ruten på vingerne nu, hvor der er kommet gang i forretningsmøderne igen, og turismen er oppe i gear, siger Brian Worm, der er administrerende direktør i Aarhus Lufthavn.


BRA har hidtil fløjet ruten til Stockholm med en mellemlanding i Gøteborg, men den direkte forbindelse vil ifølge direktøren være et stort aktiv for at tiltrække flere svenske turister til Aarhus-regionen.


BRA gjorde sit indtog i Aarhus Airport i 2021, og det er flyselskabets ambition løbende at udvide samarbejdet med lufthavnen. Således har BRA netop indgået et samarbejde med Spies om at varetage rejseselskabets nye charterflyvninger mellem Aarhus og Mallorca fra maj 2023.


- Vi er utroligt glade for, at vi nu gør det muligt at flyve mellem Sveriges hovedstad og Danmarks næststørste by. Takket være en stigende efterspørgsel fra vores kunder, faldt beslutningen om at lancere en direkte rute mellem Aarhus Airport og Stockholm Bromma helt naturligt. Den nye rute er helt i tråd med BRA’s langsigtede strategi om at ekspandere uden for Sveriges grænser, siger Martin Erkenborn, der er kommerciel chef i BRA.


BRA er Sveriges næststørste indenrigsselskab og det eneste kommercielle flyselskab i verden, der kompenserer for mere end al dets CO2-udledning uden ekstra omkostninger for passagerne. Selskabet flyver med nye moderne propelfly af typen ATR 72-600, der er et klimaeffektivt regionalt fly. Bra har en ambition om at være fossilfri i 2030.


BRA er det største flyselskab i Bromma, hvorfra der er forbindelser til Umeå, Ängelholm, Helsingborg, Visby, Gøteborg, Ronneby og Malmø med flere. 


Den direkte rute mellem Aarhus Lufthavn og Bromma ved Stockholm starter mandag 7. november. Der vil være daglig afgang fra Aarhus mandag til fredag. Flyvetiden vil være omkring halvanden time.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Passagertallet gik ned i nordjysk lufthavn
- Lufthavn i Midtjylland lukker ned - for en ukendt tid
- Nordjysk lufthavn får direkte flyforbindelser til Spanien
- København får to flyselskaber på rute til New York
- Im- og eksporten faldt i september
- Direkte rute fra København til New York fortætter ind i vinterprogrammet
- Lufthavn på Djursland for rute til spansk Middelhavsø
- Lavprisflyselskab lancerer 10 nye ruter fra Danmark
- Importkontrollen bliver skærpet for fragt med skib, vej og tog
- Toldere har tilbageholdt over 160.000 ulovlige piller i år
- Passagertallet i lufthavn på Amager steg i oktober
- Jysk lufthavn får nyt flyselskab på afgangstavlerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst