Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn ved Limfjorden får ny direktør

Fredag 13. november 2020 kl: 12:13
Share  


Af: Redaktionen

Aalborg Lufthavn har præsenteret sin nye lufthavnsdirektør, Niels Hemmingsen, som skal overtage roret efter Søren Svendsen. Niels Hemmingsen har en baggrund, der kombinerer operationel ledelse, forretningsudvikling og luftfart. Hans kompetencer skal være med til at føre Aalborg Lufthavn videre

En enig bestyrelse har efter et forløb med mange kvalificerede kandidater peget på Niels Hemmingsen som ny lufthavnsdirektør. Han vil sammen med Søren Svendsen stå klar til at tage imod togene til lufthavnen 13. december, og sammen med Aalborg Lufthavns dedikerede medarbejdere vil han sætte retning for udviklingen af Danmarks bedste lufthavn.


- Jeg er yderst tilfreds med, at det er lykkedes Aalborg Lufthavn at tiltrække en kapacitet som Niels Hemmingsen til at tage over efter Søren Svendsen, siger Thomas Kastrup-Larsen (S), der er borgmester i Aalborg Kommune og formand for bestyrelsen i Aalborg Lufthavn.


- Det har været et stort ønske at finde en kandidat, der kan kombinere centrale kompetencer inden for luftfart med erfaring og succes fra anden forbrugerorienteret branche. Niels Hemmingsen har således en solid erfaring fra SAS og Boozt.com. Vi forventer, at vi med Niels Hemmingsen ved roret er klar til at vækste på vej ud af coronakrisen til glæde for hele Nordjylland, siger Thomas Kastrup-Larsen og fortsætter:


- Niels Hemmingsen er visionær, en people person med stort fokus på kundens serviceoplevelse og på at udvikle forretningen. Niels bliver en gevinst for Aalborg Lufthavn og dermed også for nordjyderne.
 
 
Niels Hemmingsen gjorde tjeneste i Flyvevåbenet indtil 2001 (major).I perioden 2001-2009 var han ansat hos SAS, senest i rollen som Vice President, COO, i Danmark. Siden 2011 har han bestredet en stilling, som COO hos Boozt.com, der i 2017 blev børsnoteret på den svenske NASDAQ. I juni 2019 vendte han hjem til Danmark, og flyttede i den forbindelse til Aalborg. 
 

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Det bliver spændende og en meget interessant udfordring at være med til at løfte Aalborg Lufthavn tilbage til og bygge videre på den vækst og løbende serviceudvikling, der har præget lufthavnen i mange år. Regionen står over for mange udfordringer her mod udgangen af 2020, og lufthavnen har en vigtig rolle med at generere bedst mulig infrastruktur ind og ud af regionen til gavn for borgere, erhverv og turister. Der åbner sig desuden gode muligheder med togene, der skal køre til og fra lufthavnen – og jeg vil arbejde for at være klar til kundernes fortsatte tilbagevenden med et solidt og over tid øget tilbud til dem, siger Niels Hemmingsen og fortsætter:
 

- Jeg ser frem til at møde lufthavnens engagerede medarbejdere og ledere og få et skud af lufthavnens DNA. Jeg har i flere år pendlet gennem Aalborg Lufthavn kun med positive oplevelser. Mange lufthavne kunne lære af medarbejdernes imødekommenhed og ja, positive attitude.
 

Når Niels Hemmingsen tiltræder, vil der være en periode med god overdragelse af relationer og ideer fra Søren Svendsen. Sammen vil de, og resten af lufthavnens medarbejdere, tage imod det første tog, som ankommer til lufthavnens nye perron søndag 13. december 2020.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk flyselskab fortsætter med flyvninger fra København til Aalborg og Oslo
- Toldere i lufthavn fandt knap valuta for tre millioner kroner i kontanter
- Udenrigsministeriet indfører regional model for rejsevejledninger
- Et erfarent kinesisk hold rakte ud
- Passagerer og flyselskaber rykker tættere sammen
- Lufthavn ved Limfjorden får ny direktør
- Lufthavn forventer at nedlægge flere stillinger
- Lufthavn på Amager er mærket af corona-tiden
- Lufthavn på Amager er mærket af corona-tiden
- Antallet af fundne kopivarer er firedoblet
- Skibe og fly fra Danmark bliver afvist i Storbritannien
- Rejsende fra Danmark bliver afvist ved indrejse til Storbritannien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst