Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Energiselskab får ny markedsdirektør

Mandag 21. september 2020 kl: 11:00
Share  


Af: Redaktionen

Claus Linnemann, 49 år, er ansat som markedsdirektør hos energiselskabet OK. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos virksomheden Eltel, der blandt andet leverer netværks- og belysningesløsninger

Energiselskab får ny markedsdirektør
Claus Linnemann, 49 år, er ansat som markedsdirektør hos energiselskabet OK. (Foto: OK)
Med ansættelsen af Claus Linnemann vil OK sætte ekstra fokus på B2B markedet, som er vokset betragteligt den seneste årrække under ledelse af Flemming Aa. Jensen. Claus Linnemann kommer med en solid erfaring som leder og skal være med til at sætte en strategi og en retning for erhvervsmarkedet i OK - herunder markedsområderne erhverv, landbrug, transport og smøremidler.


Ud over den ledelsesmæssige erfaring, som Claus Linnemann har med i bagagen, kender han B2B-markedet. Både i sin ansættelse hos Eltel og tidligere hos Atea har han blandt andet arbejdet med strategisk planlægning, mekanismer på store kontrakter og processer omkring udbudsbetingelser.


Claus Linnemann overtager stillingen som markedsdirektør for erhvervsområderne og får en plads i OK’s ledergruppe efter Flemming Aa. Jensen, der efter mange år som salgsdirektør er blevet markedsdirektør i OK’s energitekniske afdeling. 


Det energitekniske område er gennem de seneste år vokset med salget af varmepumper og dertilhørende services. Med opkøbet af servicevirksomheden Lygas for to år siden, er det et markedsområde i fortsat stor vækst. Flemming Aa. Jensen har haft en ledende rolle i forhold til at integrere Lygas i OK, og samtidig er overtagelsen af servicekunderne fra Ørsted blevet en del af det energitekniske område. Markedsområdets størrelse gjorde det derfor nødvendigt at få sin egen plads i OK’s organisation og dermed en markedsdirektør dedikeret til hele det energitekniske område.










Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Kommissionen bør hurtigt komme med en beredskabsplan for godstransporten
- Kravet vil forsætte året ud - og sikkert længere
- Fredag 23. oktober 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- Rederikoncern skruer op for forventningen til 2020
- Ny terminal og adgangsvej står klar til færgerne over Kattegat
- Brotrafikken fik et højdepunkt i efteråresferie
- Det er sundere at cykle end hidtil antaget
- Færgekunder får rabatter udbetalt
- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Lyntog stopper kun i Odense på vejen mellem Aarhus og København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst



Klik venligst