Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere

Torsdag 18. april 2024 kl: 11:00
Af: Redaktionen

Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
Administrerende direktør i Iveco North Europ, Håkan Jönsson (tv), sammen med Gert Hansen fra REA Erhvervsbiler og Sales Manager Jeppe Heidemann fra Iveco.

Siden årsskiftet har københavnske Iveco-kunder kunnet få deres køretøjer serviceret hos REA Erhvervsbiler's nye filial på Avedøre Holme, så forhandleren nu dækker hele Syd- og Midtsjælland og hovedstadsområdet. Importør og forhandler er enige om, at REA Erhvervsbiler's nye filial vil få stor betydning for kundernes hverdag

- Vi asfalterer derudaf, imens vi kører.


Sådan lyder ordene fra REA Erhvervsbilers administrerende direktør Gert Hansen. Siden overtagelsen af Avedøre Lastvogns Center ved indgangen til 2024 har der været fuld aktivitet i værkstedet, hvor syv mand er beskæftiget med service og reparation af erhvervskøretøjer, da REA valgte at gå sideløbende med en istandsættelsen af bygningerne.


- Vi har allerede et godt kundegrundlag i København, som tidligere har kørt til vores andre filialer. Vi ville rigtig gerne give dem muligheden for at benytte disse faciliteter så hurtigt, vi kunne. På den måde kunne vi hjælpe dem til en mere effektiv og enkel hverdag, siger Gert Hansen og fortsætter:


- Faciliteterne er af ældre dato, men fuldt funktionsdygtige, og vi har i samarbejde med Iveco fået helt styr på reservedele og diagnosticeringsudstyr. Vi kan derfor sagtens servicere kunderne på værkstedet og i salgskontoret på samme høje niveau som de er vant til i vores andre afdelinger, sideløbende med at moderniseringen skrider frem.


Placering plus engagement er lig med succes
Christina van Breugel, der er Network Development Manager hos Iveco, er tilfreds med den start, som den nyeste tilføjelse til Iveco's danske netværk har fået. Det tilskriver hun såvel den gode fysiske placering som REA Erhvervsbilers omdømme i branchen.


- REA er en virkelig stærk og dedikeret Iveco-forhandler med nogle dygtige og erfarne medarbejdere. Det er derfor virkelig glædeligt, at de nu udvider deres (og vores) netværk til også at omfatte København, siger Christina van Breugel og fortsætter:


- Vi har længe haft et ønske om en større tilstedeværelse i Københavnsområdet, men det har været svært at finde gode lokaler på den rette strategiske placering tæt på de hovedtrafikale årer. De krav opfylder den nye filial til fulde. Avedøre er jo virkelig en transporthub, der tilgodeser såvel transitkunder og ikke mindst kunder i hovedstadsområdet.


Fejrer med åbent hus og flere medarbejdere
Den nye filial tilbyder salg, service og reservedele til hele Iveco's modelprogram af lastbiler og varebiler, såvel de dieseldrevne som dem, der kører på gas og el.


Inden sommerferien er renoveringen af faciliteterne færdige, og det bliver markeret med et åbent hus arrangement for REA Erhvervsbilers kunder og samarbejdspartnere. 


Gert Hansen åbner på, at der til den tid vil være flere end afdelingens nuværende syv mand at hilse på, da han er i gang med at rekruttere flere mekanikere til Avedøre-afdelingen. 


Christina van Breugel mener, at det ikke bliver et problem for den anerkendte forhandler.


- REA Erhvervsbiler har et fremragende navn i branchen, så de formår kontinuerligt at tiltrække de bedste mekanikere. Det er en af årsagerne til, at de netop er blevet kåret til Årets Forhandler i Danmark for fjerde gang, fremfører hun.


Lidt om Rea Erhvervsbiler:
  • Over 50 års erfaring med Iveco
  • Fem afdelinger på Sjælland - Roskilde, Avedøre Holme, Glostrup, Slagelse og Næstved
  • Autoriseret salg og service af hele Iveco's modelprogram
  • Eneste sjællandske forhandler af Iveco-køretøjer over 16 tons
  • Årets IVECO-forhandler i 2018, 2020, 2021 og 2023






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Sammensluttede fagforeninger fik godt fem millioner ind
- Arbejdsgiverorganisation fortsætter med samme formand
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sammensluttede fagforeninger fik godt to millioner ind
- To mænd er dømt i sag om flere ton hash
- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst