Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Vognmand i Skævinge “gav” chauffør en ny trækker i jubilæumsgave

Mandag 16. juli 2018 kl: 09:25
Share  


Af: Redaktionen

Chauffør Poul Johansen, også kendt som ”Fonzie”, kunne fornyligt notere, at han havde kørt og arbejdet hos vognmandsfirmaet Flemming Nielsen & Sønner i Skævinge i Nordsjælland i 25 år. I den anledning fik han en ny Scania R500 bogie-trækker i firmaets karakteristiske farver at køre i fremover

Vognmand i Skævinge “gav” chauffør en ny trækker  i jubilæumsgave
Leveringen er den første af i alt tre nye Scania R500, som vognmandsfirmaet får leveret i den kommende tid. 


De efterfølgende to biler er twin steer-trækkere, der skal opbygges med hydraulik. Alle bilerne leveres direkte fra fabrikken lakeret i firmaet farver, så der kun skal sættes striber og skrift på. 


Farverne har prydet Flemming Nielsens biler siden 1974 hvor han startede sin virksomhed. Senest er begge hans sønner Lars Nielsen og Jan Nielsen, der også begge driver deres egne vognmandsforretninger, trådt til og firmaet har skiftet navn til Flemming Nielsen & Sønner.


Valget af 500 hk. motoren, sammen med en optimal gearing er sket med henblik på at opnå den bedste brændstoføkonomi i forhold til den kørsel, som biler og chauffører skal udføre.


Foruden de tre nye Scania R500 har både Lars Nielsen og Jan Nielsen hver handlet en Scania til deres egne forretninger. Her er dog tale om V8 6X4 tandem-trækkere med hydraulik til kørsel med tip-sættevogne.


De nye biler er udstyret med en række finesser og lækkerier - blandt andet er de købt med sort læderpakke, Driver Plus chaufførpakke, Premium Radio med 7-tommer skærm, navigation, DAB og Apple Car-Play, klimaanlæg med fugtighedssensor, oliefyr med start via app, underkøje med udtræk til 100 cm, iPad holder, kaffemaskine, køleskab, Opticruise automatisk gearskifte, retarder med friløb og adaptiv fartpilot (ACC), skab bag sideskørtet med el-opluk på boogiebilen og to strengs hydraulikanlæg på twinsteer bilerne.


Scania i Frederikssund har stået for opbygningen af de den nye Scania R500 som er solgt af salgskonsulent Jes Cramer-Petersen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Containerrederi vælger Malmö som anløbshavn på ny rute
- EU har vedtaget strengere regler for CO2-emissioner fra biler og varevogne.
- Palfinger styrker organisationen i Danmark
- Roskilde-virksomhed slukker tørsten med to nye lastbiler
- Tre litauiske mænd er anholdt for cykeltyverier
- Fynsk vognmand kører ud med ny og gammel
- Ændrede regler for særtransport er sendt i høring
- Vejdirektoratet dæmper støjen fra motorvejen ved Silkeborg
- Havne-selskab leverer et tilfredsstillende årsresultat
- Tre mænd er idømt fængselstraffe for omfattende narkosmugling
- Transportorganisationen ITD har set på EU-Parlamentets mening om vejpakken
- Kolding Kommune klarer containerne med kroghejs

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst