Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

International transportkoncern overtager mindre vognmandsforretning i Ribe

Torsdag 14. december 2017 kl: 11:52
Share  


Af: Redaktionen

Med virkning fra 1. januar overtager Blue Water alle aktiviteter fra vognmand Frede Matzen i Ribe. Frede Matzen, der som vognmand råder over fem godskørselstilladelser, har gennem opbygget en stærk position indenfor specialtransporter


For Blue Water er det en god strategisk aftale, som skal være med til at styrke positionen på markedet for specialtransporter. Derfor er der glæde over at overtage en sund forretning med stor ekspertise. Et opslag og et kig fem år tilbage i registret over selskaber viser, at vognmand Frede Hansen Matzens vognmandsforretning har kørt med overskud de seneste fem.


- Frede Matzens aktiviteter komplimenterer vores egne rigtig godt og med endnu flere dygtige medarbejdere på holdet, vil vi fortsætte med at udbygge vores position, som en stærk spiller indenfor dette marked, siger Klaus Bindesbøll fra Blue Water Herning.


De to virksomheder kender hinanden godt fra et mangeårigt samarbejde omkring specialtransporter. Da Frede Matzen har ønsket at trappe ned for aktiviteterne var det en oplagt mulighed at lade Blue Water overtage aktiviteterne.


- Jeg er glad for aftalen. Den betyder, at vi bibeholder fire arbejdspladser i vognmandsdelen af firmaet. Med aftalen kan vores dygtige chauffører fortsat levere den bedste service indenfor specialtransporter af tungt materiel. Jeg har gennem en årrække haft et godt samarbejde med Blue Water og jeg er tilfreds med, at det er en kompetent virksomhed, der driver min forretning videre”, siger Frede Matzen.


Frede Matzen vil fortsætte som vognmand i nogle år endnu og køre eksklusivt for Blue Water. Dermed sikres en god overgang for kunderne, som stadig kan fange Frede Matzen på telefonen.




Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD har stævnet EU-Kommissionen i spørgsmålet om statsstøtte til PostNord
- Transportfirma fra Sverige fejrer fremgangsrigt første år i Danmark
- Hollandsk hybrid kan køre op til 50 km på ren el
- Plug-in hybrid-lastbil kan køre op til 10 kilomete rpå strøm
- Ekspres-koncern justerer sine priser
- Dansk transportkoncern får ny partner på det tyrkiske marked
- Årets varebil blev enten den ene, den anden eller den tredje
- Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
- Benzin og diesel bliver mærket
- Polsk chauffør blev idømt fængselsstraf og udvisning
- Hver femte dansker vil forbyde mobiltelefonen i trafikken
- 80-årig kvinde cyklede ind i en skraldebil - og er efterfølgende død

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst



Klik venligst