Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
SPORTSTASKER MED NARKO:

Politiet har fundet omkring 840 kg narko ved Sejerøbugten

Mandag 18. marts 2024 kl: 10:47
Af: Redaktionen

En stor politioperation blev i weekenden sat i gang for at sikre sportstasker med narko, som drev i land omkring bugten ved Sjællands Odde. Det første fund blev gjort lørdag klokken 17.07, hvor borgere fandt flere tasker under gåtur på stranden ved Gniben på Sjællands Odde

Fundet af sportstasker med narko lørdag sidst på eftermiddagen udløste en større eftersøgning langs Sejerøbugten til lands, til vands og fra luften. Mandag morgen kunne Midt- og Vestsjællands Politi oplyse, at der indtil videre er fundet 18 store tasker og flere løse pakker, som samlet er vejet til omkring 840 kilo. 


Noget er testet til at være kokain, men de fortsatte undersøgelser skal nu klarlægge, hvilke type af stoffer, der er tale om, samt den præcise mængde. 


Det første fund blev gjort lørdag kl. 17.07, hvor borgere fandt flere tasker under gåtur på stranden ved Sjællands Odde. Siden blev der fundet flere tasker og pakker med narko i området. Noget er blevet fundet af myndighederne, mens andre fund er blevet anmeldt af borgerne eller indleveret til politiet.


Politiet fik med patruljebåd, fly fra Hjemmeværnet og en drone sikret de omfattende fund, der blev gjort på kysten mellem Gniben i nord og ned til Ordrup Næs samt på Sejerø. Der er ifølge politiet tale om flere sportstasker, der var bundet sammen med redningsveste og lys. Nogen af taskerne var gået op, så enkelte pakker var røget ud og var drevet i land efterfølgende. 


- Stor ros til de mange borgerne, som allerede har bidraget til indsatsen. Det har været afgørende for, at vi så hurtigt har kunnet sikre narkoen. Der anmeldes fortsat fund i området, som vi nu er i gang med at undersøge, og vi søger fortsat i området, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist og fortsætter:


- Der vil både være synlig patruljering med hunde og mere diskrete undersøgelser i området. Borgerne opfordres fortsat til straks at kontakte politiet, hvis man finder tasker eller pakker. Så skal vi nok tage os af det.


Kim Løvkvist peger på, at der er tale om et meget omfattende og opsigtsvækkende fund. 


- Vi har på nuværende tidspunkt ingen viden om, hvor narkoen kommer fra, hvor længe den har ligget i vandet eller om den overhovedet var beregnet til modtagere i Danmark. Det vil indgå i den kommende efterforskning, siger han.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En container med rom indeholdt også andre stærke sager
- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst