Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Familie-firma får firmabil med blikfang

Mandag 6. april 2020 kl: 17:00
Share  


Af: Redaktionen

Familie-firma får firmabil med blikfang

Hvad gør en virksomhedsejer, når virksomhedens transportmængde vokser, og man samtidig gerne vil kunne sikre kvaliteten i transportarbejdet? Investerer i en stor firmabil med tilhørende trailere, så man kan transportere de stigende godsmængder selv

Det var præcis, hvad Morten Nielsen fra 3N Lakering i Thisted gjorde for nyligt. Sammen med sin kone Joan ejer og driver Morten Nielsen 3N Lakering. Virksomheden blev grundlagt af Nielsens far og mor tilbage i 1969 med fokus på autolakering. Parallelt med autolakeringen blev produktpaletten gradvist udvidet med industrilakering helt frem til 2017, hvor autolakeringen blev solgt fra. Siden 2017 har der udelukkende stået både våd- og pulverlakering på programmet af alt fra mindre komponenter til flyindustrien, maskindele i store serier og specialprodukter til autobranchen til store industriemner på op til fire ton som chassiskomponenter, ståltrapper og maskindele i små serier eller enkeltvis.


De mange små og store emner hentes og bringes hos kunder over hele Jylland, og det er her, den nye firmabil kommer ind i billedet. Morten Nielsen er overbevist om, at der er god mening i at kunne transportere emnerne selv. Og til det brug har han investeret i en ny Scania med en ny tre-akslet Krone-gardintrailer med Z-lift samt en brugt dobbeltdækker-trailer til transport af både små og store emner, der ikke kan tåle at blive stablet under transporten. Dobbeltdækkeren blev inden levering totalrenoveret af Stiholt i Thisted og lakeret af 3N Lakering selv, så den nu står som ny.


Brændstoføkonomi kom godt fra start
Den nye Scania er en to-akslet og fuldt luftaffjedret R 410 udrustet med en 13-liters, seks-cylindret rækkemotor, en 14-trins gearkasse med Opticruise automatiseret gearskiftesystem samt integreret retarder, og et bagtøj med 2,71:1 i udveksling. Den kombination viste fra starten sit værd. Efter godt en måned har den kørt ca. 12.000 kilometer med vogntogsvægt på op til 40 ton med et så lavt brændstofforbrug, at Morten Nielsen er mere end tilfreds. Det er Stiholt’s lastbilsælger Lars Pedersen i Thisted-afdelingen også, for det var netop hans overbevisende argumenter og dokumentation om en bedre brændstoføkonomi end konkurrenternes, der overbeviste Morten Nielsen om at vælge Scania frem for et af de andre mærker.


Trækkeren er fabriksopbygget med skammel, sideskørter, galge med mere, mens Stiholt eksempelvis har monteret heldækkende alu-dørk, tagskilt, tryklufthorn på taget, arbejdslys mm. Det rummelige førerhus er udrustet med et righoldigt standardudstyr fra fabrikken med blandt andet komplet læderkabine, stort infotainment-system med 4x20W musikanlæg og integreret navigation, elektronisk reguleret klimaanlæg, separat 6 kW kabinevarmer, stor chaufførpakke og komplet LED-lyspakke for og bag.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportøkonomisk forening har fået ny formand
- Polske mænd havde stjålne cykler med i lastbilen
- Arbejdsgiverorganisation genvælger bestyrelse
- Politiet udskrev knap 1.500 bøder til cyklister og knallertkørere
- Motorfærge har fået rotorsejl
- Antallet af døde i trafikken er uændret
- Anden bølge kan som økonomisk krise ramme os hårdere
- Energi-projekt får moralsk støtte af transportorganisationer
- Fossile brændstoffer skal støtte brint-tanken med 25 øre pr liter
- Projekt i København skal producere bæredygtige brændstoffer til transportområdet
- Uafklaret skilsmisse udløser bekymring på transportområdet
- Dansk eksport og arbejdspladser skal have støtte til at holde kursen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst