Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Listen for kandidater til TUR’s Uddannelsespris er stadig åben

Fredag 9. august 2019 kl: 09:25
Share  


Af: Redaktionen

Den oprindelige tidsfrist for at indsende forslag til TURs Uddannelsespris 2019 udskydes en uge. Forslag til egnede kandidater kan derfor indsendes frem til 14. august

Prisen, som uddeles én gang årligt, er oprettet for at hædre enkeltpersoner eller institutioner, der bidrager til udviklingen af de faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse.


- Det er vigtigt, at vi som samfund har fokus på uddannelse. For det er uddannelse, der medvirker til, at vi har et så velstående samfund som det danske. Derfor ønsker vi i TUR også inden for vores uddannelsesområde at anerkende dem, som engagerer sig i transporterhvervets uddannelser og gør en forskel, siger Pernille Hedin, der er sekretariatschef i TUR.


- Det kan for eksempel være en virksomhed, en medarbejder, en uddannelsesvejleder eller en faglærer. Det springende punkt er, at det er en person, eller en institution, der har vist et særligt engagement i forhold til uddannelsesområdet, og som har taget initiativ til at sikre faglighed til gavn for både den enkelte og branchen som en helhed, siger Pernille Hedin videre.


Status for faglærte 
Den særlige indsats kan tillige være rettet mod at højne status for faglig uddannelse.


- Det er vigtigt, at vi inden for transportbranchen kan tænke i nye baner, og derfor skal vi også sørge for at hylde dem, der ser nye muligheder og bidrager til at udvikle transportbranchen og deres medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og sørger for en høj faglighed i branchen, påpeger Pernille Hedin.


Forslag indsendes til TUR 
Alle med interesse for transportområdets uddannelser er velkomne til at bringe kandidater i forslag. Forslag med begrundelse sendes til TUR på følgende mail: tur@tur.dk med angivelse af ”TURs Uddannelsespris” i emnefeltet.


For at blive taget i betragtning skal indstillinger være TUR i hænde senest onsdag 14. august klokken 12.00. Prismodtagerne offentliggøres i forbindelse med TUR’s strategikonference 12. september i København.


Interesserede kan læse om TUR’s uddannelsespris 2018 her:Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Amerikanske selskaber kører el-lastbiler mod Europa
- Konkurserne viser en stigende tendens
- Trækkeren er på niveau High
- Opbyggervirksomhed leverer ny opbygning til entreprenør med fokus på forsyningsledninger
- Vognmand får bøde på 1 million kroner
- Lastbilimportør skal have ny direktør i Skandinavien
- Gardintraileren skal køre hos vognmand i Tørring
- Container nummer 540.363 er lastet på et skib i Aarhus Havn
- Færgerederi udvider trafikken mellem Danmark og Nordatlanten
- - Der er vigtige tiltag i ny finanslov
- Vognmand i Hobro får fikst og færdigt vogntog
- Transportnetværk har skåret i papirforbruget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst