Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

VVM-høring af miljøkonsekvensrapport for Nakskovs Havneudvidelse er sat i gang

Torsdag 27. juni 2019 kl: 17:00
Share  


Af: Redaktionen

VVM-høring af miljøkonsekvensrapport for Nakskovs Havneudvidelse er sat i gang

Nakskov Havn ønsker at udvide havnen ved at etablere en ny kaj, Sydhavnskajen. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har derfor udarbejdet en miljøkonsekvensrapport for at vurdere, hvilke miljøpåvirkninger den nye kaj vil medføre. Høringsperioden, der er gået i gang, løber frem til 21. august

Udvidelse af Nakskov Havn skal sikre en effektiv og fleksibel infrastruktur for nuværende og nye brugere og deres behov. Den nye Sydhavnskaj skal derudover forbedre eksisterende godsområder samt understøtte erhvervsudviklingen i regionen.


Sydhavnskajen skal placeres i umiddelbar tilknytning til Kaj 1 i den sydlige del af havnen. Den samlede kajlængde af den nye kaj bliver 300 meter. Området ud for kajen uddybes til 8,5 meter. Bagved kajen skal der etableres et nyt kajareal med en 30 meter bred kajgade.


Etablering af Sydhavnskajen kræver, at der udarbejdes en miljøkonsekvensvurdering. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er den ansvarlige miljømyndighed. Formålet med miljøvurderingen er at vurdere de påvirkninger af miljøet, som etablering af Sydhavnskajen vil medføre.


Rapporten skal give styrelsen et godt beslutningsgrundlag, inden det afgøres, om projektet kan tillades. Styrelsen opfordrer derfor alle interesserede til at kommentere materialet vedrørende eventuelle miljøpåvirkninger og indsende høringssvar senest 21. august i år til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.


Styrelsen gør opmærksom på, at høringssvar i miljøsager er omfattet af reglerne om aktindsigt. Det betyder, at tilkendegivelser samt navn og adresser på dem, som kommer med tilkendegivelser angående sagen, vil kunne optræde i styrelsens afgørelse, som offentliggøres på hjemmesiden.


Interesserede kan se miljøkonsekvensrapporten for Nakskov havneudvidelse på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside - klik her:
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skoleskibe skal ud på to togter - hver
- Container nummer 540.363 er lastet på et skib i Aarhus Havn
- Færgerederi udvider trafikken mellem Danmark og Nordatlanten
- Rederier deler pladsen på deres færger
- Taskforce kommer med 10 anbefalinger for at få kvinder til at stå til søs
- Søfartsstyrelsen sælger inspektionsskib
- Dansk maritim servicevirksomhed får eget værksted i Vestafrika
- Virksomhed i Aalborg arbejder med bæredygtige løsninger til ballastvand

- Dansk virksomhed skal være rådgivende for havnebyggeri i Afrika
- Rønne Havn og Bornholm ligger godt for nye havvindmølleparker
- Havvind-konference er blæst i gang
- Danmarks-færge får også intelligent hjælp fra ait-system

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst