Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Danske Rederier stiller skarpt på samarbejde med bachelorstuderende

Torsdag 14. februar 2019 kl: 11:03
Share  


Af: Redaktionen

Danske Rederier og Copenhagen Business School sætter fokus på den værdiskabelse og de fordele, som shipping virksomheder kan få af et samarbejde med bachelorstuderende. Det sker med det åbne arrangement "Value Creation in Shipping Companies in a Digital World - How to Benefit from Collaboration with Bachelor Students", der løber af stablen onsdag 20. februar

Hensigten med arrangementet er at skabe nye perspektiver på såvel shippingbranchens fremtid som den rolle, studerende kan spille i at takle en verden, der er i konstant forandring, og som bliver mere og mere digitaliseret.


Initiativet kommer efter et stigende behov for nytænkning og innovation i shippingbranchen, hvoraf bachelorstuderende anses for at kunne bidrage væsentligt i at gøre en forskel.


- Søfarten har brug for de unge. Vi oplever allerede, at rederierne har taget godt imod de nye akademikere fra bacheloruddannelserne i shipping. Men vi har behov for at styrke samarbejdet, så alle bliver klogere på, hvordan vi kan hjælpe hinanden, siger Asbjørn Overgaard Christiansen, der er innovations- og digitaliseringschef i Danske Rederier.


Copenhagen Business School, der er samarbejdspartner på arrangementet, oprettede for et par år siden en specialiseret akademisk bacheloruddannelse - International Shipping and Trade. Et tiltag, som i høj grad har været efterspurgt af rederierne.


- De studerende bidrager de studerende også med en ny vinkel på innovation og løsninger for virksomhederne. Det er en win-win situation for alle parter, mener Asbjørn Overgaard Christiansen.


Arrangementet finder sted onsdag 20. februar fra 14.30 til 17.00 hos Danske Rederier. Det er gratis at deltage.


Interesserede kan se det fulde program og tilmelde sig her:
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Maritimt folkemøde sætter fokus på vækst og udvikling
- Norsk rederi ombygger færger med hybrid-system
- Transportkoncern gennemfører køb af konkurrent
- Sæt sejlene
- Kommuner og færgerederi indgår alliance på tværs af Kattegat
- Eletrisk færge er sat i drift
- Hybrid-færge sætter sejl
- Brexit dæmper væksttempoet
- Molslinjen tilbyder plads til trailere og campingvogne - uden betaling
- Erhvervsministeren har ansat særlig rådgiver
- Venstre har sat navne på sine ordførere
- Øresundsfærge skal fremover kun sejle med lastbiler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst