Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Nye regionalbusser rummer op til 107 passagerer

Onsdag 31. oktober 2018 kl: 16:35
Share  


Af: Redaktionen

Passagerer på strækningen mellem Aarhus og Hornslet vil fremadrettet få glæde af to nye regionalbusser, når der pendles frem og tilbage. Der er tale om to Scania Interlink LD-busser, som busoperatøren Arriva sætter i drift på Midttrafiks Rute 100

Nye regionalbusser rummer op til 107 passagerer
Key Account Manager Steffen Laursen leverer de to nye Scania Interlink LD busser til Arrivas Værkstedschef Michael Hartmann.
Arriva Danmark A/S, der er landets største busoperatør, har fået leveret de to tre-akslede Scania Interlink LD 13.7 meter regionalbusser fra Scania’s egen busfabrik. De er med rustfri opbygning og udstyret med Scania’s ni-liters 280 hk motor med SCR-teknologi og seks-trins ZF Ecolife gearkasse.


Begge busser kan rumme op til i alt 107 passagerer, hvoraf 55 af pladserne er siddende pladser og 52 er ståpladser. Med de nye Interlink busser får alle passagererne god plads, høj lofthøje og store sidevinduer, der sammen bidrager til en mere behagelig rejse.


Førerpladsen er både ergonomisk, rummelig og kan justeres, således den kan tilpasses til den enkelte chaufførs behov. Busserne er leveret med alt i Scania’s sikkerhedssystemer til gavn for chaufførernes arbejdsmiljø, hvor de kan fokusere på den egentlige opgave - at give passagererne en god og problemfri rejse.


Bæredygtige løsninger var et krav
Arriva arbejder målrettet på at være den førende operatør inden for bæredygtighed. Virksomheden arbejder kontinuerligt med at begrænse miljøpåvirkningen fra sine busser. Bæredygtige alternativer har derfor haft stor betydning for Arriva i deres valg af nye busser.


- Scania er førende inden for bæredygtige transportløsninger og udbyder mange forskellige muligheder inden for alternative brændstoffer. For Arriva har det været vigtigt at finde frem til den løsning, der passer til deres forretning, og til den rute busserne skal køre. Busserne er derfor forberedt til HVO-brændstof, der er et CO2-neutralt dieselbrændstof baseret på biologisk materiale, siger Key Account Manager Steffen Laursen, der har solgt og leveret de to nye Scania Interlink LD busser til Arriva. Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Besværlighed fik idéen til at lyse - og lyset er tændt ud over Danmarks grænser
- Flexbussen er mere end almindelige
- Opmærksomhed er en god ting - det omvendte er farligt
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Fredericia får besøg af flere krydstogtskibe
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Aarhus Letbane indleder afsluttende testkørsler til Grenaa
- Metroen har åbnet de første meter til Cityringen
- Kunderne er kommet med ønsker til fremtiden busser
- Busser fra Setra og Mercedes-Benz fylder på busstand
- Iveco viser gas-busser på transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst