Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Greve-Solrød Taxi tilslutter sig Dantaxi 4x48

Onsdag 17. oktober 2018 kl: 12:08
Share  


Af: Redaktionen

Fra årsskiftet vil der stå Dantaxi 4x48 på siden af døren på bilerne fra Greve-Solrød Taxi - men kunderne kan stadig bestille en taxi på 70 10 66 66. Ifølge formanden for Greve-Solrød Taxi, Stig Israelsen, sker skiftet til Dantaxi 4x48 for at styrke den lokale taxidrift i området og for at sikre en fortsat fornuftig indtjening for selskabets vognmænd

Med Greve-Solrød’s indtræden i Dantaxi 4x48 udvides et i forvejen omfattende taxi-samarbejde på tværs af Sjælland, hvor taxier i Roskilde, Køge, København og en række andre byer samarbejder om at betjene kunderne. 

 
I Dantaxi 4x48’s hovedkontor i Virum er der tilfredshed med den indgået aftale.


- Vi er meget glade for at byde vognmændene fra Greve-Solrød Taxi velkommen hos os. Aftalen betyder, at vi i fællesskab kan udnytte fleksibiliteten i den nye taxilov og samarbejde på områder som teknologi og marketing. Greve og Solrød området passer perfekt ind i vores strategi med et fælles kørselsområde på hele Sjælland. Vi kan udnytte vores kapacitet på tværs af byer og landområder til stor fordel for kunder og vognmænd. Vores taxier skal derhen, hvor kunderne er, siger direktør i Dantaxi 4x48 Carsten Aastrup.


Styrker den lokale taxidækning 
Formanden for Greve Solrød Taxi, Stig Israelsen, forklarer hvorfor, at vognmændene i Greve Solrød har valgt Dantaxi 4x48.


- Vi har ikke haft mulighed for at tiltrække nye vognmænd, efter den nye taxilov trådte i kraft 1. januar 2018. Greve-Solrød Taxi har haft flere vognmænd, der er stoppet i 2018, og samlet betyder det, at arbejdsbyrden og arbejdsmiljøet er blevet for hårdt for både personale og chauffører, samt at udgiften for at drive vores central er blevet for høj for de tilbageblevne vognmænd, siger Stig Israelsen og fortsætter:


- For kunderne har for få vogne betydet mangel på taxier. Et fælles kørselsområde og samarbejde på tværs af nabobyerne vil styrke taxidækningen lokalt. Det er naturligvis med et vist vemod, at Greve-Solrød Taxi ophører som selvstændigt taxiselskab. Men ansvaret overfor vores vognmænd, vores personale og ikke mindst vores mange gode og trofaste kunder vejer tungest. Dantaxi 4x48 er det rigtige valg for os, og jeg ser frem til samarbejdet og de nye tider.


Bestil taxien i Greve og Solrød med app 
Inden nytår flyttes de forskellige funktioner, som før blev varetaget i Karlslunde, gradvist til Dantaxi 4x48. Telefonbetjeningen og faktureringen skal ske fra hovedkontoret i Virum, og vognene skal kobles på Dantaxi 4x48’s landsdækkende taxa-app MOOVE. Dantaxi 4x48 har tilbudt centralpersonalet i Greve-Solrød Taxi ansættelse i Virum. 


- Nu skal vi informere vores kunder. De skal vænne sig til, at der kommer til at stå Dantaxi 4x48 på taxien, men at de fortsat kan benytte vores telefonnummer 70 10 66 66 - og i spidsbelastninger er der nu hjælp fra nabobyerne, siger Stig Israelsen. 


Om Dantaxi 4x48: 
  • Dantaxi 4x48 udfører taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter
  • Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum nord for København
  • Selskabet står bag den landsdækkende taxi app MOOVE
  • Selskabet har på landsplan over 1.650 taxier tilsluttet
  • Dantaxi 4x48 meddelte i sidste uge, at selskabet var blevet solgt investeringsselskabet Triton


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Besværlighed fik idéen til at lyse - og lyset er tændt ud over Danmarks grænser
- Flexbussen er mere end almindelige
- Opmærksomhed er en god ting - det omvendte er farligt
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Fredericia får besøg af flere krydstogtskibe
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Aarhus Letbane indleder afsluttende testkørsler til Grenaa
- Metroen har åbnet de første meter til Cityringen
- Kunderne er kommet med ønsker til fremtiden busser
- Busser fra Setra og Mercedes-Benz fylder på busstand
- Iveco viser gas-busser på transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst