Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tanktransportvirksomhed udvider i Vejle

Tirsdag 18. september 2018 kl: 17:00
Share  


Af: Redaktionen


Silo trans A/S i Vejle indvier en ny lagerhal på Ammitsbølvej i Vejle. Transportvirksomheden lagde tegninger, byggetilladelse og opførsel af det nye byggeri med tilhørende udenomsareal i hænderne på Bygmesteren i Give, som nu har opført en ny hal efter planerne

Tanktransportvirksomhed udvider i Vejle
Hos Silo Trans i Vejle kan konstatere, at der er højt til loftet i den nye lagerhal. Hallen, der er opført i totalentreprise og tegnet, planlagt og bygget af Bygmesteren i Give, er 5,5 meter høj. Det giver Silo Trans masser af ny plads i den 1.300 kvadratmeter store isolerede hal. 


Der har igennem byggeprocessen været et tæt samarbejde med Bygmesteren Give, som har stået for alt det praktiske fra tegningsarbejde og byggetilladelse til opførelse af det nye byggeri og ikke mindst parkeringsanlægget omkring bygningen. Byggeprocessen er gået efter planen, så Silo Trans er tilfreds med Bygmesteren i Give, som man har oplevet som en seriøs byggepartner.


Hal med plads til parkering og gode udenoms arealer
Den nye lagerbygning er en klassisk halkonstruktion, støbt med sokkel og gulv, med en praktisk facade af betonelementer, gråt tag, isolering og troldtektplader som loft. 


Fire alu-porte åbner bygningen mod de gode anlægsforhold omkring bygningen, der giver mulighed for parkering på matriklen.


- Vi har gennem processen haft et skarpt øje på de omkringliggende anlægsforhold, herunder parkering på pladsen udenfor hallen, siger entreprenør Jonas Madsen, Bygmesteren i Give. 


- Behovet for udenomsplads skal ikke bare opfylde virksomhedens nuværende behov, men også holde langt ind i fremtiden - en typisk akilleshæl, når man bygger for transportbranchen. I transportsektoren er det jo ikke kun selve byggeriet, men i lige så høj grad de omkringliggende anlægsforhold, der vil gøre en forskel i dagligdagen, påpeger han. 


Bygmesteren i Give har hentet sin erfaring med byggeri til transportsektoren via sit arbejde med byggeri til fødevarebranchen, og har været etableret som entreprenør siden år 2000. 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sekretariatschef går på pension
- Lastbilchauffør hævde et koben og slog bilist
- Transportkoncern er klar til vækst og opkøb
- DSV vil give mere for aktierne i konkurrent
- Panalpina er i dialog med konkurrent om samarbejde
- Chauffører kan få kursus i suge- og spuleteknik
- Burgerkæde i Sveriges hovedstad får varerne leveret med hybridlastbil
- Aerodynamisk design bliver fremskyndet
- EU’s formandskab og EU-Parlamentet vil fremme renere køretøjer
- EU har fået en ny arbejdsmarkedsmyndighed
- Tysk vognmandsorganisation kræver hjemtur hver fjerde uge
- Stor europæisk transportvirksomhed tester i gas-lastbiler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst