Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

København får nyt maritimt topmøde og messe i København

Mandag 30. juli 2018 kl: 09:07
Share  


Af: Redaktionen

Onsdag og torsdag 10. og 11. april næste år vil Øksnehallen efter planen åbne dørene for Copenhagen Shipping Summit, der er et nyt konference- og messekoncept lanceret af MARPRO og Copenhagen Exhibition Group. Konceptet er udviklet med det formål at skabe en ny dynamisk platform for Det Blå Danmark. Platformen der skal sikre vækst og international fokus for den maritime branche i Danmark

- Det Blå Danmark står for 25 procent af Danmarks eksport og bidrager med 100.000 arbejdspladser. Det Blå Danmarks´ vækstteam anbefaler i deres rapport fra 2017 at kigge ud over Danmarks grænser og styrke Det Blå Danmark ved at tiltrække udenlandsk aktivitet. Formuleret med en enkelt linje er vækstteamets vision ”Danmark som globalt maritimt kraftcenter”. Vi ønsker at bidrage til denne udvikling ved at skabe en professionel maritim B2B event af international klasse i København, siger administrerende direktør fra MARPRO, Jakob le Fevre, om baggrunden for initiativet.Jakob le Fevre er uddannet skibsfører med fem års sejltid i den danske handelsflåde og Søværnet. Han gik i land i 2001, hvorefter han frem til 2010 havde en række executive poster i den maritime branche. I 2010 blev han medejer af jobportalen JOB2SEA. I 2013 etablerede han selskabet MARPRO, der er et professionelt konsulenthus med 100 procent fokus på den maritime branche.Administrerende direktør Jesper Åndahl fra Copenhagen Exhibition Group supplerer Jakob le Fevre.


- Jeg glæder mig til den nye spændende event, og jeg føler at Jakob og jeg komplimenterer hinanden fantastisk godt. Jakob har et indgående kendskab til den maritime branche; og jeg tror jeg kan bidrage positivt med mine mange års messe erfaring. I mere end 20 år arbejdede jeg i Bella Center, og de sidste 11 år var jeg øverste ansvarlige for hele koncernens messe- og konference aktiviteter, hvorved jeg formentlig er en af nordens mest erfarne på området, siger han.Jesper Åndahl har en MBA i marketing, og han etablerede Copenhagen Exhibition Group i 2012. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentets transportudvalg siger ja til frihandelsaftale med Japan
- Danske Rederier kalder Brexit-aftale for godt nyt
- Shippingfirma var alene formidler over for et handelsfirma
- Nyt digitalt værktøj skal ruste virksomheder til Brexit
- Gratis erhvervsfragt med færge er i strid med loven
- Øget samhandel mellem Afrika og EU kræver gode vilkår for skibsfarten
- Maritime virksomheder rekrutterer via sociale medier
- Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien
- Ministeren kritiserer Molslinjen
- Færgerne over Øresund har mere gods med på dækket
- Dansk transportkoncern har øget overskudsgraden
- Forbud mod ulovligt brændstof om bord er blevet vedtaget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst