Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

København får nyt maritimt topmøde og messe i København

Mandag 30. juli 2018 kl: 09:07
Af: Redaktionen

Onsdag og torsdag 10. og 11. april næste år vil Øksnehallen efter planen åbne dørene for Copenhagen Shipping Summit, der er et nyt konference- og messekoncept lanceret af MARPRO og Copenhagen Exhibition Group. Konceptet er udviklet med det formål at skabe en ny dynamisk platform for Det Blå Danmark. Platformen der skal sikre vækst og international fokus for den maritime branche i Danmark

- Det Blå Danmark står for 25 procent af Danmarks eksport og bidrager med 100.000 arbejdspladser. Det Blå Danmarks´ vækstteam anbefaler i deres rapport fra 2017 at kigge ud over Danmarks grænser og styrke Det Blå Danmark ved at tiltrække udenlandsk aktivitet. Formuleret med en enkelt linje er vækstteamets vision ”Danmark som globalt maritimt kraftcenter”. Vi ønsker at bidrage til denne udvikling ved at skabe en professionel maritim B2B event af international klasse i København, siger administrerende direktør fra MARPRO, Jakob le Fevre, om baggrunden for initiativet.



Jakob le Fevre er uddannet skibsfører med fem års sejltid i den danske handelsflåde og Søværnet. Han gik i land i 2001, hvorefter han frem til 2010 havde en række executive poster i den maritime branche. I 2010 blev han medejer af jobportalen JOB2SEA. I 2013 etablerede han selskabet MARPRO, der er et professionelt konsulenthus med 100 procent fokus på den maritime branche.



Administrerende direktør Jesper Åndahl fra Copenhagen Exhibition Group supplerer Jakob le Fevre.


- Jeg glæder mig til den nye spændende event, og jeg føler at Jakob og jeg komplimenterer hinanden fantastisk godt. Jakob har et indgående kendskab til den maritime branche; og jeg tror jeg kan bidrage positivt med mine mange års messe erfaring. I mere end 20 år arbejdede jeg i Bella Center, og de sidste 11 år var jeg øverste ansvarlige for hele koncernens messe- og konference aktiviteter, hvorved jeg formentlig er en af nordens mest erfarne på området, siger han.



Jesper Åndahl har en MBA i marketing, og han etablerede Copenhagen Exhibition Group i 2012. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En container med rom indeholdt også andre stærke sager
- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst