Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havne-organisation får ny direktør

Onsdag 2. maj 2018 kl: 12:48
Share  


Af: Redaktionen

Interesseorganisationen for havne i Danmark - Danske Havne - får fra 1. juli ny direktør. Det er Tine Kirk Pedersen, som efterfølger Bjørn B. Christiansen. Tine Kirk Pedersen kommer fra en stilling i By & Havn i København og skal som direktør for Danske Havne blandt andet trække på sin erfaring som markedsdirektør i statsselskabet Sund & Bælt

Havne-organisation får ny direktør
Tine Kirk Pedersen.
Tine Kirk Pedersen har tidligere været ansat i Transportministeriet, hvilket ifølge Danske Havne er et “perfekt match” i forhold til de udfordringer, som havnesektoren står over for i form af øget markedsorientering og ny havnelov.

 
- Danske Havnes bestyrelse har søgt en person, der kunne overtage stafetten for udvikling af havnenes vilkår. Sektoren skal fortsætte tilpasningen til de forandringer, der kræves af havnene som ramme for det stadig større spektrum af markedsaktører, der gør brug havnene som afsæt for deres udvikling og vækst, siger bestyrelsesformand i Danske Havne Ole Ingrisch.


Han peger på, at Tine Kirk Pedersens erfaring fra både centraladministrationen og poster i offentligt ejede virksomheder, der - lige som havnene - opererer i det kommercielle marked, vil komme Danske Havne til gode i den transformation, som Danske Havnes medlemmer er en del af, og som også smitter af på brancheorganisationens rolle og funktion for sin medlemmer.


- Jeg glæder mig til at blive del af den centrale danske infrastruktur og sammen med sektorens dynamiske aktører tage fat på vores fælles mål om at skabe vækst i erhvervshavnene. Jeg trives i krydsfeltet mellem politik og kommerciel drift, og jeg glæder mig til arbejdet med, at havnene finder den bedst mulige balance mellem samfundsmæssige og kommercielle hensyn, siger Tine Kirk Pedersen i forbindelse med sin udnævnelse til direktør i Danske Havne.


Om Tine Kirk Pedersen:
  • Tine Kirk Pedersen er uddannet cand.merc. fra CBS, kommer til Danske Havne fra en stilling som konsulent i By & Havn i København
  • Tine Kirk Pedersen har tidligere blandt andet været markedsdirektør og sekretariatschef i Sund & Bælt koncernen


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportkoncern i Esbjerg kom ud af 2017 med underskud
- Rejsegilde på Hirtshals Havn blev markeret med borgmesterord
- Danske Rederier har fået ny formand
- Pirater plager stadig ved Øst- og Vestafrikas kyster
- Den nye verdenshandel er sat på programmet
- Grønlandsk rederi kom ud af 2017 med røde tal
- EU-forslag vil forenkle skibsrapportering
- FN’s maritime organisation sagde ja til nye ruter i Kattegat og Skagerrak
- Transportkoncern investerer i 240 veksellad
- Den svenske handelsflåde skrumpet ind
- Vision skal sætte retningen for en ny havnelov
- Rederikoncern sejlede gennem første kvartal med underskud

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst