Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vinderne har vundet før

Fredag 23. februar 2018 kl: 16:11
Af: Jesper Christensen

Vinderne har vundet før
Repræsentanter fra de tre vindere: Paw Ragner fra Egon’s, Peter Papuga fra Papuga Bus og René Troels fra Sørens Rejser.

Danish Coach Award 2018 blev fredag eftermiddag delt ud i tre kategorier - til tre forskellige busvognmænd. Uddelingen fandt sted under publikumsmessen Ferie for Alle i Messecenter Herning. For den ene af vinderne var der tale om et hattrick, da man for tredje år i træk modtog en statuette

Danish Coach Award blev for sjette gang uddelt på Ferie for Alle i Herning - i tre kategorier.
  • Årets Busrejsearrangør
  • Årets Turistbusselskab
  • Årets Innovatør 

Årets Busrejsearrangør blev Egon’s fra Slagelse.
Det var ikke første gang Egon’s fra Slagelse kunne hyldes ved Danish Coach Award. Men det var første gang, at Egon’s får prisen for Årets Busrejsearrangør. Sidste år brillerede Egon’s med prisen for Årets Turistbusselskab, mens det i år var selskabets rejsebureau, der løb med de rosende ord - blandt andet for deres stærke virksomhedskultur, digitale markedsføring og rejsekatalog.

Årets Turistbusselskab blev Papuga Bus i Vejle
Papuga Bus modtog prisen som Årets Turistbusselskab. Papuga Bus blev rost for deres serviceinnovation, chaufføruddannelse og miljøbevidsthed samt deres omfattende kørsel for respekterede rejsebureauer som Højmark Rejser, Riis Rejser og Ruby Rejser. Der var igen tale om en dobbeltvinder, da Papuga Bus i 2015 også kunne løfte ”trofæet” som Årets Turistbusselskab.

Årets Innovatør blev Sørens Rejser i Kjellerup
Sørens Rejser vandt for tredje år i træk Danish Coach Award-prisen som Årets Innovatør. Sørens Rejser fremviser en fornem vækst baseret på blandt andet succesfulde sæsonudvidelser. Også konceptet Sørens Picnic-vogn, hvor gæsterne engageres i turen for at holde priserne nede og ryste folk sammen, blev bemærket af priskomiteen.


Turistbussen er en vigtig brik
- Ved Danish Coach Award hædrer vi de bedste inden for branchen. Og det fortjener de, for turistbussen spiller en vigtig brik ikke bare som transportmiddel til udlandsrejsen, men også som en del af den voksende turistindustri i Danmark, siger Michael Nielsen, der er administrerende direktør i Danske Busvognmænd og medlem af priskomiteen bag Danish Coach Award.


- Turistbussen står dagligt klar for rejsebureauer, institutioner, virksomheder, turister, fjernruter og foreninger. Turistbussen leverer personbefordring af høj kvalitet og komfort og udfylder vigtige funktioner både i folks hverdag og fritid. De tre vindere ved Danish Coach Award er alle fornemme eksempler herpå, påpeger han.


Med hæderen følger retten til at markedsføre sig med Danish Coach Award-logoet og en statuette af skulptøren Lisa Marie Frost.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny trafikplan for Skive kommune er sendt i høring
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Afsluttede sager om arbejdsskader beløb sig til godt to millioner kroner
- Fagforening fik 900.000 kroner i kassen
- Myndighederne får lettere ved at forfølge lovovertrædere fra andre EU-lande
- Sygemeldte skal samlet til 60.000 færre samtaler i jobcentret
- Fjernbus havde nedslidte dæk og fik kørselsforbud
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Trafikalt knudepunkt i Gentofte ved Kongens Lyngby bliver plads til vejarbejder
- Færgerederi introducerer nye billetpriser
- Kvinder rammes oftere af arbejdsrelateret stress end mænd

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst