Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Energiselskab åbner truck-tankstation ved Sønderborg

Tirsdag 12. december 2017 kl: 09:48
Af: Redaktionen

Den lille by Ragebøl ved Sønderborg får en ny Truck Diesel-station med gas i tilknytning til en ny tankstation for personbiler og ny miljøvenlig vaskehal. Ragebøl er en lille by ved den gamle hovedvej mellem Sønderborg og Aabenraa. Byen ligger tæt på en afkørsel på motorvejen til og fra Sønderborg


- Den kommende OK Truck Diesel-station i Sønderborg er et godt eksempel på, at vi ønsker at være til stede der, hvor vores kunder har deres kørsel. Vi har haft kig på området igennem længere tid, og Hørtoftvej i Ragebøl er en rigtig fin placering for flere af vores kunder i området, siger Henrik Dehn, der er markedschef i OK.

 
Åbningen af det nye anlæg i Ragebøl sker i slutningen af denne uge. Stationen bliver udstyret med AdBlue og vil udover dieselstanderne også tælle en stander, hvor man kan tanke gas, som bliver leveret af Nature Energy.

 
- Det bliver en topmoderne Truck Diesel station, som vi føjer til vores landsdækkende netværk af stationer til den tunge transport. Vi ønsker at være bredt til stede i Danmark og udvider derfor løbende vores stationsnetværk, således eksisterende og nye kunder hele tiden er dækket godt ind, siger Henrik Dehn.

 
Foruden Truck Diesel stationen bliver det nye OK-servicecenter i Ragebøl udstyret med en tankstation til personbiler og en vaskehal. Vaskehallen har det nordiske miljømærke 'Svanen’. Det svanemærkede vaskeanlæg bruger cirka 30 liter vand, mens en almindelig bilvask kan bruge op til 150 liter friskaftappet vand fra hanen.
 

OK står for hele byggeprojektet og ejer selve Truck Diesel stationen, mens detail-tankstationen og vaskehallen er ejet af Kvickly i Sønderborg. Det forventes, at hele anlægget er klar til brug i slutningen af denne uge, og OK vil sammen med brugsforeningen desuden holde en officiel åbning i midten af januar.
 

Fakta om OK a.m.b.a
  • OK-kæden omfatter over 660 tankstationer samt 71 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan man tanke AdBlue, der er nødvendigt for at lastbiler og bussers SCR-katalysatorer kan fungere. AdBlue tilsættes udstødningssystemerne for at reducere udslippet af af NOx
  • OK har et af markedets mest sikre Truck Diesel kort med indbygget chip
  • OK repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked
  • OK a.m.b.a er landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer
- Lokal togoperatør justerer køreplaner og togenes længde
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst