Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Politi gik i aktion mod kriminelt netværk

Onsdag 11. oktober 2017 kl: 14:01
Share  


Af: Redaktionen

Rigspolitiet, Københavns Politi og en række sjællandske politikredse har sammen med politiet specialenheder - SEØ, SEV, SØIK - slået til mod 39 steder i forbindelse med sag om omfattende moms- og skattesvig for anslået 440 millioner kroner


Politiets efterforskningsfællesskab - Særlig Efterforskning Øst (SEØ)- har i samarbejde med Københavns Politi og Rigspolitiet forestået en længerevarende efterforskning mod et organiseret kriminelt netværk med internationale relationer, der mistænkes for at forøve omfattende IT- og økonomisk kriminalitet - ind til nu for samlet 440 millioner kroner.


Flere i dette organiserede kriminelle netværk har pakistansk baggrund, og de mistænkes af politiet for gennem de seneste år systematisk at have forøvet omfattende moms- og skattesvig. Ved anvendelse af en række skiftende og forskelligartede virksomhedskonstruktioner mistænkes de for at have fået et udbytte på mindst 440 millioner kroner. Udbyttet er blandt andet fremkommet ved, at der ikke er blevet betalt moms, A-skat og AM-bidrag.


I den forbindelse gik Særlig Efterforskning Øst i tæt samarbejde med Københavns Politi, Rigspolitiet, Særlig Efterforskning Vest, (SEV)  politikredsene på Sjælland og Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) i gang med at foretage ransagninger af 39 steder i Hovedstadsområdet, på Lolland, i Østjylland og i Tyskland.


Indtil videre er der anholdt 18 mænd i alderen 24-60 år, hvoraf de fem er udenlandske statsborgere.


Tirsdag aften havde politiet beslaglagt indeståender fra forskellig bankkonti til en værdi af ca. 11 millioner kroner samt 1,5 million kroner i kontanter. Endvidere er der beslaglagt otte luksus biler og et stort antal smykker.


De anholdte er i forskelligt omfang sigtet for moms- og skattesvig af særlig grov karakter subsidiært hæleri for beløb fra 62 til 498 millioner danske kroner.


Der vil onsdag blive afholdt grundlovsforhør i Københavns Byret, hvor fremstillingerne vil blive begæret afholdt for lukkede døre.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tanktransportvirksomhed udvider i Vejle
- Vognmandsorganisation foretrækker normaltid
- To tredjedele af kommunerne deltager i uopmærksomhedskampagne
- 93 procent tager afstand fra uopmærksom kørsel
- Elektriske distributionslastbiler kommer på gaden
- Lørdag er vognmændenes dag på Fyn
- Tyve tog tyve paller eller flere i Birkerød
- Tyve tog tyve paller eller flere i Birkerød
- Tyve borede ned til olien - i en tank
- Ford lancerer ny to-tons Transit på IAA i Hannover
- 28-årig svensk mand skal for en dommer i sag om tyveri fra lastbiler
- Polsk chauffør tog trofæet hos Volvo Trucks i Sverige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst