Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havneselskab har fået ny kommerciel direktør

Tirsdag 8. august 2017 kl: 10:00
Share  


Af: Redaktionen

Rune Dalgaard Rasmussen er pr. 1. august ansat som CCO i ADP A/S, som ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia. Rune Dalgaard Rasmussen kommer til ADP efter seks år hos DB Schenker A/S, hvor han har været beskæftiget med salg og senest som Head of Land Transport & Business Development

Havneselskab har fået ny kommerciel direktør
Rune Dalgaard Rasmussen. (Foto: ADP A/S)
Rune Dalgaard Rasmussen er uddannet speditør og har desuden gennemført en række interne lederuddannelseskurser. Igennem sin karriere har han arbejdet med salg og forretningsudvikling og har været drevet af at skabe resultater gennem arbejdet med mennesker og en dyb forretningsforståelse.


- Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP og den første tid vil jeg bruge på at få et godt indblik i kunder og marked. Jeg har primært erfaring fra den landbaserede transport, og havne-sektoren er et nyt kapitel for mig. Jeg ser meget frem til at udbygge relationer og samarbejdet med eksisterende og nye kunder, som er forudsætningen for nye forretningsmuligheder, siger Rune D. Rasmussen.


En af hans vigtigste opgaver bliver at fortsætte arbejdet med at tiltrække kunder og udbygge samarbejdet med eksisterende, så ADP kan forbedre sin markedsmæssige position på kerneforretningen. 


Rune Dalgaard Rasmussen kommer til en virksomhed, som igennem de sidste par år har styrket den kommercielle organisation, hvilke har ført til et markant øget fokus på salg og markedsføring. Effekten af dette har man blandt andet set på Nyborg Havn, som er inde i en god udvikling. 


I Fredericia er afsættet for udvikling og tiltrækning af kunder et andet. Med koblingen af Fredericia Havn og det multimodale transport- og logistikcenter i Taulov er der stort potentiale for tiltrækning af transport- og logistikvirksomheder til det trafikale knudepunkt ved Taulov.


- Med min baggrund fra speditionsbranchen ser jeg helt klart et stort potentiale for konsolidering af gods i Taulov med nem adgang til jernbanen, motorvejsnettet og havn. Jeg ser meget frem til sammen med resten af organisationen og kunderne at indfri målet om øget aktivitet på de tre ADP havne, siger Rune Dalgaard Rasmussen.
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Den hurtigste vej mellem Danmark og Norge skal have en nye færge
- Havnen er basis for over 10 procent af arbejdspladserne i Aalborg Kommune
- Chauffører fra Vejen finder vejen i to nye DAF’er med kran
- Brancheorganisation inviterer til Transportens Dag
- Transportmand har rundet de 60
- Transportministeren besøger transportorganisation i Padborg
- Den politiske sæson nærmer sig
- Transportorganisation opruster sin arbejdsmarkedspolitisk indsats
- Lastbilchauffør opdagede sin skrældede bil - og ringede til politiet
- Transportvirksomhed i Padborg har fået ny direktør
- To transportvirksomheder kører sammen
- Politiet registrerer flere spritulykker om sommeren

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst