Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transportvirksomhed bestiller 1.500 el-varebiler

Torsdag 20. april 2017 kl: 15:01
Af: Redaktionen

Den tyske producent af blandt andet varebiler, Mercedes-Benz, skal over de næste tre år levere 1.500 el-drevne varebiler til den tyske transportvirksomhed Hermes. Det vil blive resultatet af et strategisk samarbejde, som Hermes har indgået med Mercedes-Benz, om at elektrificere virksomhedens flåde af varebiler

Tysk transportvirksomhed bestiller 1.500 el-varebiler
Allerede i 2018 vil de første eldrevne eksemplarer af Vito og Sprinter indtage gaderne i Hamburg og Stuttgart, og i 2020 skal 1.500 elvarebiler være i drift.


Hermes har 12.000 ansatte, der er specialiserede i den såkaldte ”last mile delivery” - altså transport af varer til slutkunderne. I takt med den stigende handel via internettet er antallet af leverancer af alt fra små pakker til møbler og hvidevarer et marked, som vokser kraftigt.


Baggrunden for samarbejdet om at elektrificere varebilflåden er et ønske om både at øge effektiviteten og mindske miljøpåvirkningen, når det gælder levering af pakker. 


I år 2025 skal Hermes have helt emissionsfrie biler i alle større byer i Tyskland, og man vil til den tid udelukkende benytte sig af el fra vedvarende energikilder.


Mercedes-Benz skal desuden levere forskellige logistiksystemer til Hermes, som blandt andet skal forbedre ruteplanlægning ud fra information om batteriernes rækkevidde. Dertil kommer intelligente løsninger for håndtering af gods i bilerne samt mobilitetstjenester og ladestationer.


- Antallet af hjemmeleverancer vokser i hastigt tempo, siger Lars van het Erve, salg- og marketingchef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark og fortsætter:


- Det er et stigende marked med forandrede krav til levering, hvilket kræver helt nye løsninger. I fremtiden vil Mercedes-Benz skabe komplette transport- og logistikløsninger frem for alene at være leverandør af biler.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst