Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forsikringsselskab er brand-ny med debut på messe med to nye vognmandsprodukter

Fredag 24. marts 2017 kl: 12:34
Af: Redaktionen

Forsikringsselskabet Alm. Brand deltager på Transport 2017 i Messecenter Herning med to nye og særlige forsikringsprodukter til vognmænd. Som helt ny spiller på transportmarkedet er det også første gang, Alm. Brand er med på messen. Det sker både med en stand og som sponsor for Show Truck Award

En vognmand lever af at yde en god og stabil service til sine kunder. Det kan derfor have enorm negativ betydning, hvis der sker skader på kundens varer, eller hvis vognen pludselig skal på værksted. Derfor har Alm. Brand for nylig lanceret to nye og særlige forsikringer til vognmænd; en fragtføreransvarsforsikring og en lastbilforsikring.  


- Vi valgte sidste år at træde ind på markedet for forsikringer til vognmænd. Det gør vi helhjertet og med produkter, som vi mærker en efterspørgsel på. De er allerede taget godt imod af kunderne, og vi har derfor store forventninger, siger Peter Flemmer, der er erhvervsdirektør i Alm. Brand, der som ny forsikringsaktør på vognmandsmarkedet deltager på messen for første gang.


Unikt produkt til fragtførere
Alm. Brand lancerede sidste år en helt ny fragtføreransvarsforsikring til danske vognmænd. Den adskiller sig særligt fra resten af markedet i måden, prisen beregnes på:


- Når vi forsikrer vognmanden, baserer vi det på omsætning i stedet for antal biler. På den måde er vognmanden sikret en fair pris, og han er altid forsikret korrekt, uanset hvilken vogn han kører i - og uanset hvor han kører i ’grønt kort’-området. Det giver vognmanden en tryghed i det daglige, siger Peter Flemmer og fortsætter:


- Vores fornemste opgave er at gøre kundernes tilværelse så enkel og problemfri som muligt. Som vognmand måles man på, hvor godt man passer på de varer, man transporterer for andre. Det har derfor afgørende betydning, at vognmanden hurtigt og enkelt kan tilbyde erstatning til kunden, hvis varerne bliver beskadiget undervejs.


For at sikre vognmanden størst mulig fleksibilitet er fragtføreransvarsforsikringen hos Alm. Brand en selvstændig forsikring, der kan købes uden at være en fast del af en lastbilforsikring.


Ny lastbilforsikring
Derudover lancerede Alm. Brand sidste år også en helt ny lastbilforsikring, der i kraft af sin sammensætning er den første af sin slags på markedet.


- Vi har sammensat et unikt forsikringsprodukt, som er stærkt både på indhold og den rådgivning, der følger med. Vi ved, at personlig og målrettet rådgivning har stor betydning for vognmænd. Derfor har vi ansat seks specialiserede assurandører, der er klar til at rådgive vognmændene. Desuden har produktet en række stærke fordele såsom kilometertarif og ingen prisstigninger efter en skade, siger Peter Flemmer.


Lastbilforsikringen indeholder kaskodækning og den lovpligtige ansvarsdækning på selve lastbilen. Derudover er der tilknyttet fleksible tillægsdækninger såsom Førerulykke (dækning af chaufføren), Afsavn (økonomisk plaster på såret, når vognen er på værksted) og Fremmed sættevogn (dækning af skader på tredjemands sættevogn).


Alm. Brands stand på Transport 2017 findes i Hal D.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst