Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Pakkeløsninger for varebiler bliver sat i fokus på transportmesse

Onsdag 25. januar 2017 kl: 11:48
Share  


Af: Redaktionen

Pakkeløsninger for varebiler bliver sat i fokus på transportmesse
Opel fremviser flere modeller på Transport 2017, blandt andet Moveno, som ses her i en lang udgave. (Foto: Adam Opel AG)

På forårets transportmesse i Herning - Transport 2017 - fokuserer importører af varebiler på totalomkostninger og sammensætter all inclusive-pakker, der skal sikre kunderne mod økonomiske overraskelser

Pakkeløsninger for varebiler bliver sat i fokus på transportmesse
MAN TGE er udviklet i samarbejde med VW og er søstermodel til den ligeledes nye VW Crafter. De to kommer dog til at adskille sig på udstyr og indretning. (Foto: MAN Group)
For første gang i ti år er der igen bred opbakning fra varebilssektoren, som fylder en hel messehal med varebiler og tilbehør. Tiltaget er blevet vel modtaget af branchen, og varevognsimportørerne er bredt repræsenteret. Salget af varebiler er på grund af fremgang i bygge- og anlægsbranchen stigende, men konkurrencen er hård, og kunderne handler i stigende grad varebiler der, hvor de kan få den mest attraktive totalløsning.

 
- Når det kommer til de traditionelle varebiler som Vivaro og Movano, er markedet ekstremt konkurrencepræget. Det er derfor vigtigt at kunne tilbyde komplette bilpakker, hvor alle udgifter til finansiering, service og forsikring er dækket af en fast månedlig ydelse, siger Erik Morsing, der er kommunikationschef hos Opel Danmark.

 
Samme tilbagemelding kommer fra Mercedes-Benz Danmark, der skærer ned på de alenlange udstyrslister og sammensætter overskuelige pakkeløsninger på modellerne Vito og Sprinter. Fiat, der udstiller varevognene Doblò Cargo, Talento og Ducato, ser også totalomkostningerne som fremtidens vigtigste konkurrenceparameter.

 
- De fleste virksomheder leder efter økonomiske varebiler, der kører langt på literen og har den bedste TCO - altså den totale pris set over hele ejerskabet, forklarer Erik Holm, salgsdirektør, Fiat Professional.
 

Danmarkspremiere og nye udstillere
Udover gensyn med en lang række bilmærker, som Iveco og Renault, har den dedikerede varevognshal tiltrukket flere nye udstillere til Transport 2017, og nyhederne står i kø.
 

- For første gang i ti år, kommer VW på transportmessen i Herning. Det gør vi, fordi den dedikerede hal til varebiler er et godt sted til danmarkspremieren på den nye Crafter. Vi fremviser også resten af programmet, der tæller Transporter, Caddy og Amarok, siger Nicolai Farganis, marketingchef ved Skandinavisk Motor Co.
 

VW og lastbilproducenten MAN, der er et datterselskab i VW-koncernen, har indledt et samarbejde om varebiler. Det er det kommet en MAN-varebil ud af.
 

- MAN har aldrig solgt varebiler før, så det bliver enormt spændende at introducere den nye MAN TGE for det danske publikum på messen. Vi er eksperter i salg til professionelle og vant til at opfylde den enkeltes behov ved at specialbygge varebilerne, siger Claus Lindholm, der er kommunikationschef hos MAN & Bus Danmark.
 

Kør grønt med let indretning
Opbyggere af varevogne fokuserer også på økonomivenlige tiltag. Det er kun to år siden, den tyske ekspert i indretning af varevogne, Bott, etablerede sig i Danmark, og på messen forsøger virksomheden at gøre sine produkter kendte.
 

- Vi kommer på markedet med den højeste kvalitet og den højeste pris. Vores indretning er meget let, hvilket har stor betydning for brændstofforbruget. Brugen af kvalitetsmaterialer gør også, at skuffer, skabe og kabinetter i indretningen ofte overlever selve bilen. Vi har faktisk en kunde, der i dag bruger den samme indretning i sin fjerde bil, siger Jesper Christoffersen, der er direktør for Bott Danmark.
 


 Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kampen om det europæiske transporterhvervs fremtid er i fuld gang
- Politikerne skal vælges næste år
- - Der er stadigt sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft
- Iveco Daily blev Årets Varebil
- Finalisterne er klar til Årets Transportvirksomhed
- Vognmandsorganisation roser Færdselsstyrelsen i sag om særtransporter
- Færdselsstyrelsen har udsendt et notat om særtransport af vandretliggende gods
- Så er Vestfyn Trækker i gang
- Transportkoncern i Esbjerg kom ud af 2017 med underskud
- Fond deler igen penge ud
- Rejsegilde på Hirtshals Havn blev markeret med borgmesterord
- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst