Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Opladere kan bruges til styring af vedvarende energi

Mandag 14. november 2016 kl: 14:47
Af: Redaktionen

Bilproducenten Nissan installerer V2G - bil til elnet teknologisystemer, der kan oplade elbiler og bruge deres batterier til oplagring af sol- og vindenergi. Systemerne står ved Nissans tekniske center i England

Opladere kan bruges til styring af vedvarende energi
Der med er Nissan Tekniske Center i England det første af Nissan´s Europæiske anlæg, der installerer V2G-systemer. Installationen er en del af Nissan’s strategi om installation af V2G og energilagringsløsninger flere steder i europa. 


Nissan har indgået partnerskab med energiselskabet Enel for udvikling af V2G opladere. Enel har installeret otte V2G ladere på stedet, som er tilgængelige for alle medarbejdere hos Nissan Tekniske Center. Med brug af intelligent styring kan V2G-laderne både oplade Nissan’s elbiler og levere energi tilbage til elnettet.


Nissan’s tiltag er et skridt i realisering af bilkoncernens visioner om intelligent mobilitet i Europa. Brugen af V2G teknologi demonstrerer Nissan’s Intelligent Mobility-vision og viser, hvordan elbiler - eksempelvis de 100 procent elektriske Nissan Leaf og e-NV200 - og energistyringsteknologi sammen kan skabe et renere og mere bæredygtigt energinetværk.


- Installationen af V2G-ladere hos NTCE er meget vigitigt for os. Det giver os mulighed for at vise verden, hvordan de energistyringssystemer, Nissan udvikler, kan anvendes i en virksomheds daglidag. Brugen hos os selv viser vi vores tiltro til teknologien og understreger det faktum, at vores elbiler har en afgørende rolle i samarbejdet mellem et bæredygtigt miljø og ny teknologi, således at de kan arbejde problemfrit sammen og sikre effektive og bæredygtige løsninger for fremtiden, siger David Moss, der er Vice President, Vehicle Design & Development hos Nissan Tekniske Center i England.


I august kunne Nissan og Enel fortælle, at de havde installeret 10 V2G standere på hovedkontoret hos det danske energiforsyningsselkskab, Frederiksberg Forsyning, til deres flåde af Nissan e-NV200 elbiler. 


Om Nissan Europe 
  • Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa
  • Nissan i Europa har over 14.500 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning og udvikling, produktion, logistik samt salg og marketing
  • Sidste år blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret over 635.000 biler - heriblandt Nissan LEAF






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rejsende i Nordjylland kan tage cykel gratis med i busser og tog
- DSB solgte flere pendlerkort i første kvartal
- Kong Frederik X indvier Hovedstadens nye Metrostationer
- Analyse af vigespor på Svendborgbanen sender idéen ud på et sidespor
- Busproducent skal levere 354 busser til Rom
- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst