Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Droner skal levere medicin i Rwanda

Torsdag 20. oktober 2016 kl: 18:02
Af: Redaktionen

Rwanda lancerer verdens første nationale drone leveringstjeneste i samarbejde med zipline. Tjenesten skal levere op til 150 droneflyvninger om dagen med medicinsk nødhjælp

Droner skal levere medicin i Rwanda
Rwandas præsident Paul Kagame har  introduceret verdens første nationale droneleveringsservice under en ceremoni i landets centralt beliggende Muhanga-distrikt. Herefter vil Rwandas regering begynde at bruge droner til at nå op til 150 ”on-demand” hasteleveringer pr. dag med livsvigtigt blod til 21 transfusionsklinikker i den vestlige del af landet.
 

Dronerne og leveringsservicen er bygget og drives af Zipline, der er en virksomhed i Californien, som har specialiseret sig i robotteknologi. Mens Rwandas droneleveringsservice i første omgang vil fokusere på blod, vil et internationalt partnerskab mellem UPS, Gavi, Vaccine Alliance og Zipline hjælpe landet til hurtigt at udvide de typer af medicin og livreddende vacciner, der kan leveres.

 
- Droner er meget nyttige, både kommercielt og til at forbedre mulighederne på sundhedsområdet. Vi er glade for at lancere denne innovative teknologi og for at fortsætte med at arbejde med partnere til at udvikle det yderligere, siger Rwandas præsident Paul Kagame.


Arbejdet i Rwanda bliver yderligere understøttet af et internationalt partnerskab mellem Zipline, UPS og Gavi - Vaccine Alliance. Takket være et 1,1 millioner dollar stort tilskud fra UPS Foundation vil partnerne studere Rwandas droneleveringsoperation med henblik på at hjælpe landet til at udvide typer af medicin og livreddende vaccine, der kan leveres.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst