Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kurervirksomhed justerer priserne opad med knap fire procent

Fredag 23. september 2016 kl: 12:45
Af: Redaktionen

Kurervirksomheden DHL Express oplyser, at der er en generel europæisk prisstigning på vej. Prisstigningen træder i kraft 1. januar, og i Danmark bliver der tale om en prisstigning på 3,9 procent

Kurervirksomhed justerer priserne opad med knap fire procent
Claus Lassen, administrerende direktør for DHL Express i Danmark.
- I DHL Express er vi stålsatte på at være de førende inden for tidskritiske kurerforsendelser. Med den årlige prisstigning er vi i stand til at efterkomme dette mål, fordi vi fortsat får mulighed for at investere i vores netværk. Ved at have et netværk i verdensklasse, skaber vi betydelig værdi for vores kunder. Vores priser afspejler altså både den værdi, vi tilfører med vores services, og vores kompromisløse stræben efter at sikre en høj kvalitet, siger Claus Lassen, der er administrerende direktør for DHL Express i Danmark.


- I løbet af 2016 har vi kunnet fortælle om en lang række investeringer i vores netværk, systemer og medarbejdere, hvilket globalt set har kostet over 800 millioner euro i løbet af året. Nogle af de største investeringer dækker over en gateway i Tokyo til 66 millioner euro samt lanceringen af nye automatiserede sorteringsanlæg i vores hubs i Cincinatti, Singapore og Leipzig. Og endelig har vi også indført de mere effektive Airbus A330-300 lastfly i vores europæiske flåde. I 2017 vil vi fastholde vores høje investeringsniveau og fortsætte med at udnytte vores netværk, der kan sikre vores kunder succes med deres internationale handel, siger han videre.


DHL Express justerer sine priser hvert år baseret på inflationen, udsving i valutakurserne og andre stigende udgifter. Det gælder for eksempel i forhold til at overholde stadig strammere sikkerhedsregulativer ikke bare i Danmark, men i over 220 forskellige lande og territorier, som DHL Express servicerer.


Prisjusteringerne vil variere fra land til land afhængigt af lokale forhold og vil gælde for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst