Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansker ruller ind i direktørkontoret hos MAN Last & Bus Norge

Fredag 19. august 2016 kl: 09:56
Af: Redaktionen

MAN Truck & Bus AG har ansat Niels-Jørgen Toft Jensen (49) som ny administrerende direktør for Norge og Sverige. Niels-Jørgen Toft Jensen har tidligere været ansat hos Volvo Trucks i blandt andet Danmark, Sverige og Tyskland. Han har også arbejdet hos Iveco som produkt- og markedsføringsmanager i Nord-Europa

Dansker ruller ind i direktørkontoret hos MAN Last & Bus Norge
- Jeg er svært tilfreds med, at Niels-Jørgen Toft Jensen tager over som administrerende direktør i MAN Truck & Bus Norge AS, siger Jean-Yves Kerbrat, der er vicepresident i MAN Truck & Bus i Vest-Europa. 


- Vi har ledt efter den bedste kandidat, og det får vi med Niels-Jørgen Toft Jensen, siger han videre og peger på, at vækst kundetilfredshed og medarbejdermotivation er i fokus hos MAN Last & Bus Norge.


- Niels-Jørgen Toft Jensen har bred ledererfaring fra flere store internationale selskaber, solid brancheerfaring, og jeg er tryg ved, at han besidder de egenskaber, der skal til for at skabe netop vækst og gode resultater for MAN Truck & Bus Norge i årene, som kommer, sier Jean-Yves Kerbrat.


Niels-Jørgen Toft Jensen, der strammer fra Vendsyssel og er ud af en vognmandsfamilie, er uddannet på Aalborg Universitet og har en master i økonomi og Business Administration med specialisering inden for salg, forretningsudvikling og ledelse. Han har 20 års erfaring fra lastbilbranchen. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Volvo Group Trucks Central-Europa og har tidligere arbejdet som eksempelvis administrerende direktør og eftermarkedsdirektør i Volvo Group Trucks. Han har også erfaring som produkt- og markedsføringsmanager hos Iveco i Nordeuropa. Niels-Jørgen Toft Jensen har i de seneste ti år arbejdet i Tyskland. Fra september bliver hans arbejdsplads med udgangspunkt i Fjellhamar i Norge.


- Jeg ser frem til at arbejde hos MAN Norge. Vort hovedfokus fremover vil kort og godt være at accellerere salget af biler og levere god service, siger Niels-Jørgen Toft Jensen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst