Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

PostNord holder årets overskud for sig selv

Fredag 24. april 2015 kl: 13:39
Af: Redaktionen

Den dansk-svenske postkoncern, Post Nord, afholdt den ordinære generalforsamling i denne uge. På generalforsamlingen kunne administrerende direktør og koncernchef Håkan Ericsson konstatere, at årets resultat tilhørte kategorien "ikke tilfredsstillende"

Håkan Ericsson pegede i sin beretning på, at 2014 var et begivenhedsrigt år med udfordringer og forandringer i et marked præget af fortsat faldende brevmængder og hård konkurrence i logistikbranchen. 


PostNord gennemførte i løbet af 2014 store omstillingsprogrammer, og der blev indført en ny landeorganisation samt en tydeligere strategi med det mål at skabe de rigtige forudsætninger for at opbygge et bæredygtigt, stærkere og mere integreret PostNord under et fælles varemærke. 


Koncernens "ikke tilfredsstillende" 2014-resultat på 176 millioner svenske kroner mod 306 millioner svenske kroner i 2013 dannede baggrund for en beslutning om ikke at udlodde udbytte. De økonomiske mål, som blev vedtaget på sidste års generalforsamling, er langsigtede og forventes nået inden for 3-5 år. Den administrerende direktør og koncernchef konkluderede, at selskabet er på rette vej med den rigtige organisation og i et hurtigere tempo med fuld fokus på de strategiske prioriteringer.


PostNord AB ejes af den danske stat med 40 procent af aktierne og den svenske stat med 60 procent af aktierne med en stemmefordeling på 50/50 mellem de to aktionærer. PostNord AB er moderselskab i PostNord-koncernen. 


Generalforsamlingen besluttede, at bestyrelsen skal bestå af otte valgte bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter. Som formand for bestyrelsen genvalgtes Jens Moberg. Generalforsamlingen genvalgte bestyrelsesmedlemmerne Mats Abrahamsson, Gunnel Duveblad, Christian Ellegaard, Sisse Fjelsted Rasmussen, Torben Janholt, Magnus Skåninger og Anitra Steen.


Desuden blev det på generalforsamlingen besluttet at genvælge revisionsselskabet KPMG AB som revisor indtil afslutningen af næste generalforsamling.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst