Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Superhub i Sydney's lufthavn skaber nye job

Onsdag 22. april 2015 kl: 12:46
Af: Redaktionen

Den hollandsk baserede transportkoncern, TNT, som måske bliver overtaget af amerikanske FedEx, har åbnet en ny lufthavnshub i Sydney i Australien. Den 78.000 kvadratmeter store hub, der har en kapacitet på 25.000 forsendelser i timen, skaber 450 job

TNT har klippet snoren til den nye lufthavnshub i Sidney, som ud over sorteringsanlægget også rummer et 30.000 kvadratmeter stort lager.

 
Investeringen er en del af TNTs strategiske investeringer i Australien, som også tæller nye hub i Melbourne og Brisbane, der vil stå klar senere på året. Åbningen markerer en milepæl i TNT*s indsats for at optimere sin infrastruktur, sin kvalitet og sit serviceniveau i Australien.


- Den nye hub i Sydney giver os mulighed for at strømline vores processer og implementere nogle af de mest avancerede sorteringssystemer i verden. For vores kunder betyder det hurtigere levering, højere præcision og generelt set en optimering af vores operation og vores serviceniveau, siger Marco van Kalleveen, der er direktør for TNT's indlandsdivision.
 

TNT's nye hub byder på Australiens første automatiske, højhastighedssorteringssystem til fragt på over 1,5 meter og 30 kg. Dertil kommer et automatisk pallehåndteringssystem, som reducerer behovet for manuel håndtering og tunge løft. Med systemet øges effektiviteten, mens risikoen for arbejdsskader falder.
 

Med en beliggenhed tæt ved mange af TNT's store kunder i Sydney-området og kort afstand til motorvejsforbindelser til Brisbane og Melbourne, er TNTs nye superhub ideelt placeret rent geografisk. Den har samtidig kapacitet til at håndtere store mængder indenrigsforsendelser fra den nærliggende Badgery Creek lufthavn.
 

TNT's hub giver arbejde til 450 medarbejdere og lever op til højeste miljøstandard. Byggeriet er udnævnt til "4 Star Green facility" af Australiens Green Building Council.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst