Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Udstillere og busvognmænd talte positivt om Busmessen

Fredag 20. marts 2015 kl: 17:49
Af: Jesper Christensen

Udstillere og busvognmænd talte positivt om Busmessen

Fredag over middag talte vi her på transportnyhederne.dk med en håndfuld udstillere og busvognmænd i Hal H, hvor Busmessen under Transport 2015 holdt til. Meldingerne var umiddelbart positive over for det nye tiltag

Det var første gang i transportmessernes historie, at busserne havde fået en hal, der var helt deres egen. Busmessen åbnede torsdag samtidig med Transport 2015, der rummer det hele inden for vejtransport, er blevet til i et samarbejde mellem Danske Busvognmænd, Messecenter Herning og udstillerne.


Generelt lød der positive røster fra de udstillere, vi fik lejlighed til at snakke med. Det blev desværre kun til en lille håndfuld, for den gode stemning i Hal H greb også fat i os, så det var svært bare at komme forbi og sige hej, udveksle to ord og så gå videre til den næste. 


Hal H var ikke et H... at være i med overfyldte gange og råbende mennesker. Indtrykket var, at det var relevante gæster, der havde lagt vejen forbi Busmessen i Herning. Nogle udstillere fortalte, at der blandt gæsterne havde været repræsentanter fra virksomheder, som de eksempelvis ikke havde set på tidligere messer og udstillinger i Danmark.


En enkelt udstiller kunne fortælle, at han havde fået solgt en bus på messen, så udgifterne for at deltage på den måde ligesom var blevet dækket ind.


Vi havde også lejlighed til at hilse på John Bergholt, der er formand for Danske Busvognmænd, der har været en central person for at få Busmessen op at stå.
Hans umiddelbare vurdering fredag eftermiddag var, at idéen har kunnet holde. Om den holder i den sidste ende kommer an på den vurdering, som Danske Busvognmænd, udstillerne og også Messecenter Herning efter messen kommer frem til.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rejsende i Nordjylland kan tage cykel gratis med i busser og tog
- DSB solgte flere pendlerkort i første kvartal
- Kong Frederik X indvier Hovedstadens nye Metrostationer
- Analyse af vigespor på Svendborgbanen sender idéen ud på et sidespor
- Busproducent skal levere 354 busser til Rom
- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst