Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lift løfter lave busser højt op

Onsdag 18. marts 2015 kl: 11:29
Af: Redaktionen

Når Messecenter Herning slår dørene op for Transportmessen vil der for busentusiasterne være andet og mere at komme efter end bare de nyeste trends inden for busser. AC Hydraulic udstiller deres innovative buslift, der er udviklet specielt til at fremtidssikre værkstederne til ekstremt lave erhvervskøretøjer

Lift løfter lave busser højt op
AC udstiller en fuld funktionel lift på stand L9320, så de interesserede kan få lov til andet end bare at kigge.
I kølvandet på lavgulvsbusserne følger besværlige arbejdsgange og risiko for skader på busserne, når de køres på servicelift. Det er netop den problematik, virksomheden AC Hydraulic tilbyder en løsning på. Selvom det er første gang liften udstilles på dansk grund, er den positive referenceliste lang og tæller blandt andet Västmannatrafik AB i Sverige og Aarhus Sporveje, hvor liften bruges til ergonomisk og effektiv service på eksempelvis Solaris Urbino 12 og 15, Volvo B12 og MAN low entry busser.  


Prøv liften og hør om konkrete fordele
På AC Hydraulics stand på Busmessen kan interesserede prøve liften og få demonstreret, hvad Allan Pedersen fra Aarhus Sporvejes teknisk afdeling mener, når han begrunder busselskabets investering således: 


"Jeg har arbejdet med buslifte i mere end 30 år og ved af erfaring, at hver enkelt lifttype har sine styrker. Ingen af vores eksisterende lifte var dog udviklet til at håndtere de stadig lavere busser, og det var derfor nødvendigt at undersøge markedet nøje for at kunne vælge den helt rigtige fremtidssikrede løsning. I processen fik jeg demonstreret AC Hydraulic's Inground Lift og det afgjorde sagen. AC Hydraulic har kombineret de gode ting fra de andre typer af undergulvslifte og samlet funktionerne i én lift. Det har især været afgørende, at liften er helt plan med gulvet, når den ikke er i brug, at der er fuld bæring over hele jalousiet samt, at liften hæver/sænker hurtigt og sikkert uafhængigt af last. Samlet set var der ingen tvivl om, at Inground Liften var det rigtige valg for os til vores lavgulvs busser." 


Markedschef Lars Storgaard fra AC Hydraulic håber, at rigtig mange busentusiaster vil kigge forbi standen.


- Vores ingeniører er rigtig dygtige til at udvikle, og vores 100 procent danske produktion garanterer høj kvalitet. Men det er altid slutbrugernes viden om og praktiske erfaring med liftarbejde, der er guld værd for os i forbindelse med vores kontinuerlige produktudvikling, siger han.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rejsende i Nordjylland kan tage cykel gratis med i busser og tog
- DSB solgte flere pendlerkort i første kvartal
- Kong Frederik X indvier Hovedstadens nye Metrostationer
- Analyse af vigespor på Svendborgbanen sender idéen ud på et sidespor
- Busproducent skal levere 354 busser til Rom
- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst