Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forårets transportmesse har snekæder, koblinger og masser af it på standene

Tirsdag 10. marts 2015 kl: 10:13
Af: Redaktionen

Over 240 udstillere fylder ni udstillingshaller i MCH Messecenter Herning, når de i dagene 19. - 22. marts viser, hvad de har at byde på inden for løsninger og nytænkning af allerede eksisterende produkter. Det gælder det hårde stål til håndgribelig håndtering af gods og de mere bløde produkter - software - som på en anden måde håndterer transportopgaverne

Forårets transportmesse har snekæder, koblinger og masser af it på standene
Et eksempel er VBG, der er er kendt for at lave koblinger. På transportmessen præsenterer VBG en ny generation af virksomhedens 795-kobling. 795 V-2 er designet til tunge kærrer, påhængsvogne med boggiaksel samt dollier med trækøje, og chaufføren kan glæde sig over, at den nye kobling kommer med fangmundsforlænger.


- Ikke alene bliver det nemmere at 'ramme rigtigt' ved indstyringen. Det betyder også, at vognmændene reducerer skader på andet udstyr, hvis uheldet skulle være ude. Den nye 795 V-2 er lettere end sin forgænger og fremstillet af et stærkere materiale, hvilket resulterer i færre værkstedsbesøg, siger administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group Sales A/S, som også melder om spændende nyt fra det automatiske snekædesystem Onspot. De nye snekæder er 29 procent lettere end den tidligere generation, hvilket muliggør højere nyttelast og reducerer risikoen for overlast.


Per Mikkelsen understreger, at Transportmessen er garant for fokus hos organisationer og politikere:


- Messen bidrager til, at branchen er synlig, og samfundet får som helhed øjnene op for nødvendigheden og det store arbejde, som hele branchen gør for at sikre et velfungerende moderne samfund. Derfor er det vigtigt for os at være en del af Transport 2015, siger han.


Ny it-leverandør møder sine kunder på transportmessen
28 udstillere med it-løsninger er på plads på Transport 2015. PTV Group er en helt ny leverandør på det danske marked og bruger transportmessen til at fremvise deres logistikløsninger, som har sin styrke i ruteoptimering samt distributionsstruktur, og det gør sig gældende inden for personbefordring såvel som godstransport.


- Der stilles store krav til transportørerne i dag. At bringe personer eller gods hurtigt og sikkert frem uden høje omkostninger kan være svært, men det er netop her PTV Group har sine styrker, siger Head of Business Development Marcel de Haas, PTV Group, som ser frem til transportmessen.


- Transport 2015 er Skandinaviens største indendørs transportmesse, og derfor er det som ny leverandør vigtigt at være synlig her, så vi kan møde kunderne og inspirere til optimering af logistikken, siger han videre.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst