Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern får ny Head of Air Freight i Danmark

Onsdag 18. februar 2015 kl: 15:04
Af: Redaktionen

Schenker A/S, der er en del af den tyske transportkoncern DB Schenker, har fået besat stillingen som Head of Air i Danmark. Den nye mand i stolen er 45-årige Kurt Markussen, der har stort branchekendskab med samlet 26 års erfaring i speditionsbranchen

Kurt Markussen er uddannet speditør hos Samson Transport i Aalborg, og efter et længere ophold i Manchester i Storbritannien som ansvarlig for deres luft- og søfragtafdeling var han i år 2000 med til at etablere MSAS (Exel) i Aalborg og er sidenhen rykket til København. Samlet har Kurt Markussen godt 18 års ledelseserfaring inden for luft- og søfragt og generel spedition. 


Kurt Markussen har arbejdet i Schenker A/S de seneste 9 år og har et indgående kendskab til virksomheden, produkterne og de medarbejdere, han nu skal stå i spidsen for. 


- Det er gået rigtig hurtigt de sidste par uger, og min første opgave bliver at få sat holdet rigtigt sammen og få fokus samt prioriteret de utallige muligheder, der ligger foran os. Herefter skal vi arbejde hen imod at supplere hinanden afdelingerne imellem, så vi kan levere de bedste løsninger for den enkelte kunde, siger Kurt Markussen. 


Schenker A/S' Air-afdeling er fornylig blevet ISO 14001-miljøcertificeret, hvilket glæder den nye Head of Air. 


Det er et erklæret mål for Kurt Markussen, at DB Schenker skal være mere synlig på det danske marked og skabe vækst på de traditionelle luftfragts-produkter samt områder som Marineparts, Aerospace, Pharma med mere. 


Det er vigtig for Schenker A/S' nye Head of Air at arbejde hen imod fælles og gerne ambitiøse mål og motivere sine medarbejdere i hverdagen. Så når man spørger ind til ham, på det mere personlige plan, drejer han hurtigt fokus over på afdelingen: 


- Vi har et godt mix af erfarne og unge talentfulde medarbejdere, og det er vigtigt for mig, at de alle får udnyttet deres potentiale og får succes. Det vil være med til at gøre min hverdag meget bedre, siger Kurt Markussen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst