Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Årets Varebil 2014 kommer til transportmessen i Herning - sammen med en ny kandidat

Tirsdag 17. februar 2015 kl: 11:43
Af: Redaktionen

Sidste år kørte Fiat Ducato af med titlen som Årets Varebil 2014. Søstermodellen Fiat Doblò får i nye klæder danmarkspremiere på Transport 2015. Fiat-importøren håber, at den nye model, der byder på en lang række forbedringer. kan køre en nye titel hjem, når Motorjournalisternes Klub Danmark kårer Årets Varebil på transportmessen

- Vores nye Fiat Doblò har danmarkspremiere og bliver en af de helt store nyheder på transportmessen. Fiat Doblò har gennemgået en række væsentlige forbedringer såsom et nyt design og optimerede motorer, der kører helt op til 22,7 km/l. Ydermere er isoleringen forbedret, for at sikre et lavere støjniveau, gearskiftene er forbedrede, og interiøret har fået en overhaling med et nyt, overskueligt instrumentbord og nye infotainmentmuligheder. Og sidst men ikke mindst, fås den nye Doblò nu med tre sæder, siger salgsdirektør Erik Holm, Fiat Professional, der har udstillet på samtlige transportmesser i MCH Messecenter Herning. 


På Transport 2015 udstiller Fiat Professional med et af de meste komplette varebilsprogrammer i Danmark.


Det betyder, at messegæsterne på Transport 2015 også kan tage Årets Varebil i Danmark 2014, Fiat Ducato, samt Fiat Fiorino og Fiat Punto Van i øjesyn på Fiat Professional's stand.


- Vi mener, at det er meget betydningsfuldt at komme ud og møde kunderne og vise dem de seneste nyheder og muligheder for opbygninger. Det giver et meget større udbytte for begge parter - dels finder vi nye kunder, og vi får talt med de eksisterende. Det er med til at skabe en tættere dialog og bedre relationer, siger Erik Holm, Fiat Professional.


Kåring af Årets Varebil
Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD) er en kollegial forening for journalister og andre, der på professionelt plan beskæftiger sig med journalistik omkring biler, lastvogne, motorcykler og vejbåren trafik i det hele taget. Siden 1999 har MKD kåret Årets Varebil i Danmark, og på Transport 2015 finder kåringen sted i forbindelse med den officielle rundgang på transportmessen torsdag 19. marts i MCH Messecenter Herning. Årets Varebil 2015 vil være udstillet under hele messeforløbet på Transport 2015.


Transport 2015 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og finder sted i MCH Messecenter Herning fra 19.-22. marts.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst