Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Thyborøn Havn har uddelt sin initiativpris

Fredag 19. december 2014 kl: 10:54
Af: Redaktionen

For trettende gang er Thyborøn Havns initiativpris blevet uddelt. Denne gang tilfaldt prisen Henning Kjeldsen, for etablering af Thyborøn Trawlbinderi på Thyborøn Havn, samt for tillid og loyalitet overfor havnens servicevirksomheder ved nybygning og ombygning af fartøjer

Thyborøn Havn har uddelt sin initiativpris
På billedet ses havnedirektør Jesper Holt Jensen (Tv) og prismodtager Henning Kjeldsen.
Thyborøn Havn peger på, at Henning Kjeldsen gennem årene har været initiativrig og risikovillig og derigennem opbygget en virksomhed, der med foreløbigt sidste skud på stammen - Thyborøn Trawlbinderi - fortsat vokser og skaber nye arbejdspladser.


Thyborøn Trawlbinderi blev etableret i 2013 med 5 ansatte i Thyborøn og er i løbet af 2014 vokset til at beskæftige 11 medarbejdere. 


Thyborøn Trawlbinderi viser også vejen ved at tage moderne teknologi i brug, hvor trawlene optimeres i et 3D simulations- og kalkulationsprogram, så trawlet bliver tilpasset fangst samt det pågældende fiskefartøj.


Virksomheden har til huse i et 1.100 kvadratmeter stort værksted på Thyborøn Havn, hvor der arbejdes med trawl i alle størrelser. To store trawltromler bagerst i værkstedet betyder, Thyborøn Trawlbinderi kan håndtere trawl indendørs.


Henning Kjeldsen har også gennem de sidste mange år til stadighed udbygget sin flåde med både ombygninger og nybygninger. Her har Henning Kjeldsen vist sin tillid og loyalitet overfor havnens mange servicevirksomheder - ikke mindst Kynde & Toft og Thyborøn Skibs og Motor. Også disse initiativer bidrager til væksten, fastholdelse og skabelse af arbejdspladser i området.


Initiativprisens formål 
  • Prisen er indstiftet af Thyborøn Havn, for at påskønne særlige initiativer, som understøtter den erhvervsmæssige udvikling.
  • Det er en bred formulering, som er valgt for at få fokus på den indsats, der ydes til gavn for Thyborøn Havn og hele området.
  • Til udvælgelse af prismodtagere er nedsat et prisudvalg bestående af erhvervsrepræsentant Michael Madsen, en repræsentant med særlig indsigt i fiskeriets forhold Bent Bro, havnekaptajn Theis Christensen og havnedirektør Jesper Holt Jensen.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En container med rom indeholdt også andre stærke sager
- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst